Obavijesti

Show

Komentari 18

HRF: Nives Celzijus došla u Porscheu pa hodala bosa

HRF: Nives Celzijus došla u Porscheu pa hodala bosa
8

Nives je došla u sandalama s potpeticom od 12 centimetara pa je zbog bolnih nogu hodala bosa. Vanja ju je upozorila da na podu ima stakla...

VIDEO

Bit će zanimljivo i uzbudljivo, najavio je prvi čovjek najvažnijega glazbenog događanja u regiji Juraj Hrvačić. Zbog 14. Hrvatskog radijskog festivala u Opatiji je u četvrtak počela "najezda zvijezda". Među prvima je pristigla Neda Ukraden, s kojom su se na partyju dobrodošlice domaći celebrityji željeli fotografirati za privatne albume. Finale izbora najvećih hitova zabavne glazbe u petak navečer vode Dalibor Petko, Vanja Rupena (31) i Nives Celzijus, koja će u backstageu razgovarati s glazbenicima. Najseksi supruga Bundeslige iz Njemačke je s prijateljicom Natašom Kos (26) došla Porsche Cayenneom svoga muža Dina Drpića. Voditeljski trio cijeli je dan proveo na probama, pa su s partyja u hotelu Milenij otišli među prvima, i to natrag na probu.
- Pazi, staklo! - viknula je Vanja vidjevši Nives, koja je do ljetne pozornice došetala bosa.
- Kako da više hodam u ovom? - rekla je Nives držeći u rukama sandale s potpeticama od 12 centimetara. Vanja Rupena je u trenirci izgledala poput tinejdžerice.
- Stvarno nisam mislila da ću nakon tridesete raditi kao manekenka, ali stalno mi nude poslove - rekla je Vanja. U Milanu već godinama živi u velikom stanu s brojnim cimerima.
- Sad nas je osam. Odgovara mi taj stil života - kaže manekenka koja trenutačno pregovara za voditeljsko mjesto na talijanskoj televiziji. Ovog će ljeta sigurno dio odmora provesti u rodnom Umagu. Sad joj u Opatiji nedostaje dečko Rafaele (26), s kojim je u vezi dvije godine.
- Danas (petak) mu je rođendan, a ja ne mogu biti s njim. Jako nam je lijepo zajedno. Do njega sam padala na starije dečke, ali on mi odgovara u svakom pogledu. Možda sam se i ja promijenila s godinama - kazala je Vanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga