Obavijesti

Show

Komentari 232

Hrga i Šarić se rastaju: 'Puklo' kad se ona ranije vratila s puta

Hrga i Šarić se rastaju: 'Puklo' kad se ona ranije vratila s puta
6

Izvori bliski novinarki i voditeljici Al Jezeere Balkans ispričali su za Večernji list da sa suprugom Deanom više ne želi imati kontakt i da se iselila iz njihova doma

VIDEO

Sve je puklo nakon što se Mirjana neplanirano ranije vratila s jednog službenog puta, ispričao je prijatelj televizijske novinarke i voditeljice Al Jezeere Balkans za Večernji list ne želeći otkriti što ju je potaknulo da napusti oftalmologa.

Na pitanje je li istina da se nakon pet godina braka iselila iz stana koji je dijelila sa suprugom Deanom Šarićem (48), Mirjana Hrga (42) komentirala je da nema ništa za reći i zaključila da o postupcima drugih ne želi govoriti.

Njezine kolege iznenadila je vijest o krahu njezina braka jer nisu znali da par ima bračnih problema.

- S 38 godina više niste zaluđeni te možete vrlo mirno i racionalno procijeniti stvari. Ja sam procijenila da je Dean taj, a vrijeme će pokazati jesam li bila u pravu – izjavila je novinarka prije tri godine objašnjavajući zašto se odlučila udati za Šarića. 

'Doma je došao tek u zoru, a kada ga je pitala gdje je bio, samo je šutio'

Prema pisanju priloga Studio Jutarnjeg lista, sve je pošlo po zlu ovog proljeća kada se Mirjana spremala otići u Rim u kojem je trebala pratiti izbor novog pape. Zbog toga je nakratko iz Sarajeva doputovala u Zagreb kako bi spakirala kofere. No supruga nije pronašla u stanu. Doma je došao tek u zoru, a kada ga je pitala gdje je bio, samo je šutio. Prema tvrdnjama njezinih bliskih prijatelja, novinarka je nakon povratka iz Rima pokušavala popričati s njim, no on nije bio spreman ni raspoložen za razgovor.

- Pokušavala je doprijeti do njega na sve moguće načine. Bila je puna takta i razumijevanja, bez obzira na to što je bila svjesna da se njen Dean promijenio preko noći. Činilo joj se kao da pred njom stoji neraspoloženi, namrgođeni stranac, a ne suprug koji ju je tijekom pet godina braka nosio kao kap vode na dlanu - otkrila je Mirjanina prijateljica.

Dodala je da se Hrga tri mjeseca trudila i dala sve od sebe da spasi brak što joj na kraju nije pošlo za rukom. Spakirala je stvari i vratila se u svoj djevojački stan, a njezini prijatelji tvrde kako još ne mogu shvatiti zašto ju je Dean prestao voljeti. 

Novinarka i oftalmolog u tajnosti su u prosincu 2008. godine izmijenili bračne zavjete na otočiću Gospe od Škrpjela u Crnog Gori, a svečana večera u krugu najbližih prijatelja i obitelji organizirana je u jednom dubrovačkom restoranu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 232
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala