Show

Komentari 31

HRT-ov voditelj dobio otkaz, u emisiji naplaćivao gostovanja

HRT-ov voditelj dobio otkaz, u emisiji naplaćivao gostovanja

Račune koje je slao svojim gostima pronašla je njegova radna kolegica, koja ga je naposljetku prijavila glavnom uredniku

Poznati HRT-ov radijski voditelj Denis Šabić dobio je neopozivi otkaz jer je navodno gostima naplaćivao dolazak u svoju emisiju "Topnjača", zabavno-glazbenu emisiju Radio Splita.

Voditeljica Odjela komunikacija na HRT-u, Nevenka Mikac potvrdila nam je da je Šabiću već kuvertiran i poslan otkaz o radu, no nije znala reći je li mu i uručen s obzirom da je Šabić otvorio bolovanje.
- Zbog skrivljenog ponašanja Denisu Šabiću otkazan je ugovor o radu. Nanio je sramotu za firmu – kratko je kazala Mikac. Kako neslužbeno dozajemo, iako je dokazano da je naplaćivao gostovanja, HRT će u ovom slučaju i dalje nastaviti istragu. S obzirom da se otkaz ne može provesti tijekom bolovanja, to će biti učinjeno čim mu bolovanje završi.

Šabić nam kaže kako je o svemu saznao iz medija.
- Uzeo sam odvjetnika i bez njega ne želim ništa komentirati – kratko je rekao Šabić.

Split: Održan je humanitarni koncert za Dje?ju kliniku Split

Cijela priča otkrila se jer je Šabić na poslu ostavio otvoren privatni e-mail, a njegova kolegica je vidjela korespodenciju tijekom siječnja 2023. godine. Kako navodi Slobodna Dalmacija, samo za siječanj ove godine poslao je više računa raznim udrugama, pojedincima, izvođačima, općinama, župama i ostalima, a riječ je o iznosima od 200, 400 oa i više eura za gostovanje u emisiji. Navodno je tako radio godinama.

Kolegica je o svemu obavijestila glavnog urednika Radija Split, Karla Reitobera koji ga je prijavio u centralu u Zagreb.
Šabić je inače više godina na HRT-u proveo kao honorarni suradnik, da bi potom dobio stalno zaposlenje.

Split: Održan je humanitarni koncert za Dje?ju kliniku Split

Poznati voditelj je osim na televiziji, vodio i HDZ-ove skupine po splitskoj županiji, a vodio je i skup za Mirka Norca 2001. godine. 
Bio je i dugogodišnji komentator, odnosno službeni spiker sinjske Alke.

POGLEDAJTE VIDEO: DANKO AŽIĆ REAGIRAO NA 'MAMIĆEV REP'

 

Najčitaniji članci