Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

HRT-ovca Branimira Farkaša i Anu Vilenicu spojila je 'Iskrica'

Ana je od početka bila kotačić pokretačić ove predstave, otkad je čitala ulomke na promociji knjige. Savršena je, kao da je uloga pisana za nju, rekao je Branimir

Foto: PROMO
2 komentara

U tijeku su probe za predstavu 'Iskrica', u kojoj glumci Ana Vilenica (41) i Siniša Popović (61) igraju par koji se upoznao na internetu, a kojem put do ljubavi komplicira život. Autor teksta je Branimir Farkaš, javnosti najpoznatiji kao urednik i voditelj Hrvatske radiotelevizije. 'Iskrica' je predstava o tome kako internetski servisi za upoznavanje mogu upaliti pravu iskricu među ljudima.

Foto: PROMO

- To mi se činilo kao zgodna i suvremena ideja u jednoj klasičnoj ljubavnoj priči, osobito kad sam pisao tekst 2012.. Po prirodi sam radoznao, no kao javna osoba ne bih smio koristiti ovakve servise čak ni u istraživačke svrhe. Brzo bi me na nekom portalu snašao naslov 'Branimir Farkaš traži partnerice na Iskrici' i teško bih objasnio da iza toga stoji istraživačko novinarstvo - kazao je Branimir kroz smijeh.

'ATIPIČNA ŽENA' Ana Vilenica: 'Nisam se udala jer bi to moglo sve promijeniti'

Ponosan je što će njegove likove utjeloviti upravo Ana Vilenica i Siniša Popović.

Foto: PROMO

- Ana je od početka bila kotačić pokretačić ove predstave, otkad je čitala ulomke na promociji knjige. Savršena je, kao da je uloga pisana za nju. Također i Siniša Popović, koji u sebi nosi i može iznijeti oba aspekta Žarkovog karaktera: i komediju, i tragiku - rekao je Farkaš.

Foto: PROMO

Premijera predstave na rasporedu je 13. studenoga u kazalištu KNAP.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message