Show

Komentari 104

Hrvatice i Srpkinje poludjele za Talijanom: On je dobrodošao na naše more, cijeli zrači energijom

Hrvatice i Srpkinje poludjele za Talijanom: On je dobrodošao na naše more, cijeli zrači energijom

Talijanski bend Måneskin pobijedio je na 65. Eurosongu, ali ponašanje glavnog pjevača, pobjedu je bacilo u drugi plan, povratkom u Italiju čeka ga testiranje na drogu, no to nije ugasilo želju obožavateljica za njim

Damiana Davida (22), frontmena benda Måneskin, ovogodišnjeg pobjednika Eurosonga, dio javnosti proglasio je najzgodnijim i najboljim frajerom na Eurosongu, a na njegov izgled i šarm nisu ostale hladne ni djevojke iz regije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Talijan nije prestao dizati prašinu nakon pobjede na Eurosongu, a hrvatske i srpske twiterašice su mu posvetile stotine objava na Twitteru, a neke od njih su prilično eksplicitne.

 - Totalno sam se zaljubila u njega, on je predivan muškarac. Ja sam slobodna, ali htjela bi se samo slikati s njime.. bolje da prestanem pričati o tome. Željela bi se udati za njega, ali on je od mene mlađi ipak šest godina - osim brojnih obožavateljica na njega je oko bacila i Uraganka Sanja Vučić (27)

Hrvatice ga pozivaju na našu obalu, a Srpkinje su bile malo direktnije.

Iako se Damian nakon pobjede strasno ljubio sa svojim muškim kolegama, obožavateljicama to nije promijenilo sliku njegove muškosti.

Roker je u dugogodišnjoj vezi s talijanskom influencericom Giorgiom Soleri (25). Par je navodno zaručen.

Nakon oputužbi da je u live prijenosu konzumirao kokain, Talijan se dobrovoljno javio za testiranje povratkom u Italiju.

Najčitaniji članci