Obavijesti

Show

Komentari 34

'Hrvatska ima svoju Jennifer Lopez, ime joj je Ines Huskić'

'Hrvatska ima svoju Jennifer Lopez, ime joj je Ines Huskić'
9

Magistrica farmacije oduševila je žiri showa 'Hrvatska traži zvijezdu' svojim glasom i stasom. Fox je primjetio da ima guzu kao J. Lo. Tony joj je rekao da je pobjednica

VIDEO

Toni Kulačin (21) živi s roditeljima bakom. Roditelji su mu se iznenadili kad su vidjeli da se prijavio. Cure mu, kaže, stalno prilaze i često ih mijenja. Voli cure klasičnog izgleda, djevojke s piercingom ne dolaze u obzir jer se to može zakvačiti za kosu. Pjevao je 'Sexy Girl' i to, kako je rekao, techno verziju. Žiriju se nije naročito svidio i nisu ga pustili dalje.

- Pazi se ti cura da te neka ne izjeda - rekao mu je Goran Lisica Fox (52). 

'Uz dobre aute idu lijepe cure'

Miljenko Mikac (21) vjeruje u sebe, vjeruje da ima ono nešto što je potrebno za pobjedu. Predsjednik je čakovečkog tuning kluba, smatra da žene i dobri automobili obavezno idu skupa. Pjevao je pjesmu 'Moj lipi anđele'.

- Malo si se stisnuo, ukakio si se - rekao je Tony Cetinski (41) Miljenku koji je prošao dalje. 

Nediljko Vržina (27) po drugi je put dođao u show 'Hrvatska traži zvijezdu'. Nada se da će žiri prepoznati napredak u njegovu repanju. Sam piše svoje tekstove, a najdraža teme su mu one socijalne. 

- Sam piše tekstove, to je dobro jer ne moraš plaćati autora - rekao je Tony Foxu, a Nediljku je rekao da su mu pjesme pesimistične i da bi morao smisliti nešto vedrije za drugi put kad će se vidjeti. Pustili su ga dalje.

Imamo J. Lo

Hrvatska Jennifer Lopez, nadimak je koji su magistri farmacije Ines Huskić (26) dali članovi žirija. Pjevala je pjesmu 'Napokon'.

- Ja sam prema tebi pjevačka nula, savršeno pjevaš, ti si pobjednica, fakat jesi - rekao joj je Tony, a Fox je primjetio da Ines ima i guzu poput J. Lo. 

Zaljubljeni par ne ide dalje

Valentina Rukavina (27) i Damir Meštrović (24) u vezi su tri mjeseca i jako su zaljubljeni i predani jedno drugome. Oboje su se prijavili na audiciju.Valentina nije oduševila žiri svojom izvedbom iako Damir tvrdi da savršeno pjeva. On je pjevao 'Whiskey In the Jar', no također nije prošao dalje. Najavio je da će on i Valentina napraviti neki duet i pojaviti se na glazbenoj sceni. 

Luka Smoljo (20) pjevao je Rihanninu pjesmu pa mu je Tony rekao da izgleda kao pjevačicin brat. 

Žiri ne voli religijske pjesme

Robert Novak (18) živio je u domu za nezbrinutu djecu šest godina. Kad su roditelji došli po njega i odveli ga na ručak nije znao koristiti nož i vilicu, hranu je u usta stavljao rukama. Žiriju se predstavio izvedbom religijske pjesme i nije prošao dalje. 

Vrckava Gabriela ne želi odrasti

Gabriela Brkić (17) voli pjevati i zato se prijavila na HTZ. Za sebe kaže da je jako neozbiljna i ne želi odrasti jer smatra da je djetinjstvo najbolje doba u životu. ne voli školu, no voljela bi završiti pravo. Pjevala je 'Gdje Dunav ljubi nebo' Josipe Lisac. Svidjela se žiriju, no Tony joj je rekao da se mora smiriti jer joj drhti glas. Zatim je pjevala pjesmu 'Superwoman' Alicie Keys.

- Pravi je interpret i dosta dobro pjeva - rekao je Fox i Tony se složio pa je Gabriela prošla dalje. 

Samosvjesna Tanja prošla dalje

Tanja Turković (31) prijavila se jer je dosta uvjerena i zna da može jako dobro pjevati. Smatra da se muškarci boje samosvjesnih žena pa ima problema s njima zbog svoje neovisnosti. Tony joj je rekao da pregrubo pjeva i da je preiritantna. Ivana se složila s njim i Tanja je dobila žustre kritike, no pustili su je dalje. 

Luka Buljan (18) iz Koprivnice često puta dobije 'kompliment' da izgleda kao Justin Bieber. Kaže da je frizuru kakvu ima teen zvijezda imao prije njega. Pjevao je 'Samo ne govori da me znaš'. Nije impresionirao žiri i nije prošao dalje. 

Nikolina Perković (24) misli da je super. Jedan od većih fetiša su joj cipele. Pjevala je 'Čarobno jutro' Nine Badrić. Žiri ju je pustio dalje iako ih nije oduševila. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor
FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €
LUKSUZ NA PODU

FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €

Kolinda Grabar Kitarović je smeđu torbicu iskombinirala sa crnim hlačama i sa bijelom košuljom koja je imala svijetlo smeđe motive. Sve je upotpunila sakoom bež boje