Obavijesti

Show

Komentari 8

Hrvatska misica iz Cannesa o karijeri na švedskoj televiziji i ljubavi: 'Muž Hrvat? Ma može!'

Hrvatska misica iz Cannesa o karijeri na švedskoj televiziji i ljubavi: 'Muž Hrvat? Ma može!'
9

Imam nekoliko titula ljepote, a prvo iskustvo mi je bilo upravo predstavljanje Hrvatske. U ljubavi sam trenutačno sretna, dečko igra nogomet, govori nam Katica, TV voditeljica u Švedskoj

VIDEO

Atraktivna Splićanka, Katica Rakuljić (36), pozornost je privukla prošlog vikenda na 76. Filmskom festivalu u Cannesu. Šetala se crvenim tepihom svih dana festivala i družila s holivudskom elitom. Šira javnost ju je upoznala 2011. kao prvu pratilju Miss Universe Hrvatske, kad se okrunila Natalija Prica (34). Katica se sa svega tri mjeseca s obitelj preselila u švedski grad Göteborg, u kojemu je i odrasla, a hrvatski jezik je solidno svladala...

Što ste točno radili u Cannesu?

Na Filmskom festivalu bila sam TV voditeljica za One Press TV i švedsku televiziju te sam pokrivala sve svjetske premijere novih filmova i hodala crvenim tepihom kao model.

Kako Cannes zapravo izgleda kad ste tamo - je li doista tako glamurozan?

Rekla bih da je sam 'crveni tepih' doista vrlo glamurozan s puno medijske pozornosti, prekrasnim haljinama, nevjerojatnim stilovima i kombinacijama. Puno je publike tamo i obožavatelja koji čekaju po cijeli dan ispred kongresnog centra u nadi da će vidjeti holivudske zvijezde. No kad radiš kao voditeljica, nije sve samo glamur. Odgovoran si, imaš puno posla, trebaš mnogo toga naučiti i pripremiti o filmovima, znati napamet sve sa skripta...

Godine 2011. bili ste prva pratilja Miss Universe. Jeste li ikad požalili odlazak?

Imam nekoliko titula ljepote. Prvo iskustvo ikad bilo mi je kad sam predstavljala Hrvatsku u finalu Top Model of the World. Zatim sam osvojila titulu Miss Göteborga, uzela drugo mjesto za Švedsku u finalu supermodela svijeta, a kasnije sam okrunjena kao prva pratilja za Miss Universe Hrvatske.

Filmska karijera: Misica Katica Rakuljić postaje tajna agentica
Filmska karijera: Misica Katica Rakuljić postaje tajna agentica

- Oduvijek sam voljela biti na pozornici i htjela sam se poboljšati u svemu što radim. Tako sam i pobijedila tremu koju sam imala vezano za javne nastupe i to mi je drago. A moje titule ljepote su definitivno pozitivno utjecale na moju karijeru i put. Uspjeh mi je došao od napornog rada i odlučnosti, i to mi je otvorilo mnoga vrata. Mislim da je to u redu jer sam se trudila za sve što sam postigla u životu - rekla je Katica.

Zagreb: Natalija Prica, nova hrvatska Miss Universe 2011.

Dolazite jednom do dva puta godišnje u Hrvatsku, pričate hrvatski jezik, plesali ste naše plesove u Švedskoj, vezani ste uz svoju zemlju. Znači li to i da ne biste imali ništa protiv muža Hrvata? Otkrijte nam ljubavni status?

Ha, ha, tako je, ne bih imala ništa protiv. Mislim da je najvažnija osobnost, znači duša jedne osobe, ali i mentalitet. Poštovanje i podrška između partnera je nešto najljepše, a ja sam velika romantičarka i mislim da je to jako važno. Ljubavni status mi je da sam sretna. Bila sam puna obaveza u zadnje vrijeme, a on igra nogomet, tako da je nekad izazov uskladiti vrijeme.

Tko je ljepotica koja je zaludjela Cannes? Bila je pratilja Nataliji Prici: Vezana sam za Hrvatsku!
Tko je ljepotica koja je zaludjela Cannes? Bila je pratilja Nataliji Prici: Vezana sam za Hrvatsku!

Mislite li da biste u Hrvatskoj ostvarili jednaku karijeru da su vaši roditelji ostali ovdje, a ne preselili se u Švedsku. Pratite li našu estradu?

Mislim da ako ne istu, barem sličnu. I dalje bih imala iste želje koje bih nastojala ostvariti. Oduvijek sam sanjala velike snove i bila uzbuđena zbog života jer mislim da je najljepši dar i da je sve moguće ako vjerujete u sebe. Hrvatsku estradu i pratim i ne pratim. Nekad pogledam vijesti na internetu, a obožavam kad Hrvatska igra nogomet, osobito kad je Svjetsko prvenstvo.

Zagreb: Natalija Prica, nova hrvatska Miss Universe 2011.

Kakvi su vam planovi za dalje?

Ne želim nikad otkrivati puno o planovima, radije ih volim pokazati kad se ostvare. No mogu reći da radim stalno na sebi, svaki dan, i postajem najbolja verzija sebe. To mi je stalna motivacija. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu