Obavijesti

Show

Komentari 60

Hrvatska seksi baka u toplesu

Hrvatska seksi baka u toplesu
4

Vanji Horvat, koja trenutačno odmara na Pagu, komplimenti su pristizali sa svih strana. 'Najljepšoj hrvatskoj baki' pisali su kako joj na liniji mogu pozavidjeti i puno mlađe djevojke

VIDEO

Stomatologinja i dizajnerica interijera Vanja Horvat (47), bivša supruga Zorana Mamića (48), trenutačno uživa u ljetnim radostima na otoku Pagu. Društvo joj pravi obitelj. Vanja, koju mnogi nazivaju 'najljepšom hrvatskom bakom', objavila je nekoliko fotografija s ljetovanja.

POGLEDAJTE VIDEO: Ljubimci bogatih i slavnih

Pokretanje videa...

01:25

Uzela je malo vremena za sebe te je uz brojne fotografije u kupaćem kostimu, objavila i dvije u toplesu.

- Ne znam kako se vi sunčate, ali mi to radimo kolektivno. Uvijek dobre duše oko mene - napisala je Vanja u opis fotografija na kojima se sunča u toplesu na brodu. Društvo joj prave dva psa. 

Komplimenti su pristizali sa svih strana. 'Najljepšoj hrvatskoj baki' pisali su kako joj na liniji mogu pozavidjeti i puno mlađe djevojke. 

Vanja se prije deset godina razvela od Zorana Mamića te je ponovno pronašla ljubav u poduzetniku Mladenu Veberu. Skupa su dvije godine i zaručili su se. 

Zaručila se bivša žena Zorana Mamića: Za mene je to vrhunac
Zaručila se bivša žena Zorana Mamića: Za mene je to vrhunac

- Baš taj osjećaj pripadnosti, od prvog dana smo se baš našli. Imamo toliko zajedničkih stvari, tema, smijeha. Jedino je bitna tu ljubav, ako nema ljubavi, onda sve drugo pada u vodu. Nismo ni jedno ni drugo od nekakvih formalnosti i papirologije. Ako se voliš, voliš se i bez papira - rekla je Vanja za In Magazin, kad je samu sebe nazvala modernom bakom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin