Obavijesti

Show

Komentari 19

"Hrvatska traži zvijezdu": Anđela i Manuela su ispali

"Hrvatska traži zvijezdu": Anđela i Manuela su ispali
1

Ovog puta žiri nije imao pravo glasa. Gledatelji su odlučili da Manuela i Anđela napuštaju show. Iako je i u zadnjoj emisiji "visio", Duško ide dalje

VIDEO

U prošloj emisiji je glazbeni show trebalo napustiti sedmero kandidata, ali posebna intervencija predsjednika žirija izdvojila je Duška. Sudeći prema reakcijama publike, jedna je pjevačka nada stekla status favorita. Riječ je o Zoranu. U ovoj emisiji pjevale su se hrvatske ljubavne pjesme. Prva je nastupila Nikolina s pjesmom "Tempera". Lisica je bio impresioniran. Žiri je bio oduševljen i Ivinim nastupom. Bojanov izbor pjesme nagnao je Tonyja da ga izljubi i čestita uz savjet da uvijek sam bira pjesme koje će pjevati. Manuela je pjevala "Ledeno doba" od Vanne.
- Hvala ti što si shvatila da možeš donijeti više od onog što si pokazala u prvoj emisiji - rekao joj je Tony. Matej se odlučio za Gibonnijevu pjesmu "Lipa moja". Jelena je bila oduševljena. Anđela je pjevala hit Ivane Banfić, a Tony joj je poručio da bi mogla ipak malo više "gristi". Jedan od favorita publike, Zoran odlučio se za "Opću opasnost". Tony je priznao da mu je Zoki zakon, ali ga je upozorio na uspone i padove. Sementina izvedba zadivila je Jelenu, a pogotovo izbor pjesme. Pjevala je "Odjednom ti" od Massima. Sementin izgled ostavio je Lisicu bez daha. Pitao ju je odakle je tako lijepa. Rekla mu je da je to od Boga.
- Bila si za klasu bolja od svega što smo čuli dosada - rekla je Jelena Carli. Sljedeći je nastupio Duško, a žiri je pohvalio njegovu upornost i trud budući da su ostali vokalno nadareniji od njega.
- Mene si skoro rasplakala, priznat ću. Nisi fejker - rekao je Tony oduševljen Barbarinom izvedbom. I Jelena i Lisica ostali su zadivljeni količinom emocija koju je unijela u pjesmu. U showu će ostati devet kandidata.
- Što se mene tiče, svako od ovih kandidata mogu se baviti ovim poslom. Nemojte biti tužni oni koji če ispasti - rekao je Tony prije odluke. Lisica je otkrio da Zoran nikako nije u kombinaciji za ispadanje. Prva koja napušta show je Anđela, a druga je Manuela. Čuvši da je i dalje u showu, Duško je od sreće skočio u zrak i poletio u zagrljaj ostalim uspješnim kandidatima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'