Obavijesti

Show

Komentari 79

"Hrvatska traži zvijezdu": Bojan Jambrošić pobjednik

"Hrvatska traži zvijezdu": Bojan Jambrošić pobjednik
11

Glasovi gledatelja odlučili su pobjednika. Na kraju je Bojan pobijedio razlikom manjom od pedeset glasova. Od uzbuđenja nije mogao progovoriti

VIDEO

Zoran i Bojan zagrljeni i pognutih glava su dočekali trenutak proglašenja pobjednika. Glasovi gledatelja odlučil su da je to Bojan. On nije mogao ni progovoriti koliko su ga osjećaji uzeli.
- Meni je super. Želim se zahvaliti svima koji su omogučili da budem ovdje. Hvala vam od srca - rječitiji je bio Zoran koji je još jednom čestitao Bojanu na pobjedi uz riječi da je to i zaslužio. Zoki je u startu showa stekao status favorita kod publike i žirija, ali se čini da su njegovi obožavatelji zakazali u glasovanju. Bojana je malotko vidio u finalu, ali kako su emisije išle prema kraju, tako je i on pjevao sve bolje. Zoki i Bojan pjevali su po tri pjesme. Jednu su izabrali sami, drugu žiri, a 'pobjedničku' pjesmu pjevali su obojica, ali u različitim aranžmanima. Pobjednika showa čeka snimanje albuma. Bojan je otvorio s pjesmom "Dužna si". Izabrao je ovu pjesmu jer ga je podsjetila na sam početak showa.
- Nemam većih primjedbi, ali me zanima kome si pjevao tu pjesmu - pitao se Lisica, ali Bojan mu nije otkrio. Jelena je uživala u nastupu, a Tony je pohvalio styling. Žiri je Bojanu za drugu pjesmu odabrao "You Raise Me Up" Josha Grobana.
- Najvažnije je da si pronašao sebe. Nadam se da nikad nećeš pjevati pjesmuljke - bila je Jelena zadivljena izvedbom.
- Tebi pašu pjesme u kojima su neki kolektivni snovi. Ti imaš moć da dočaraš snove, i to je, nadamo se, isplativa moć - rekao je Fox. Tony smatra da bi Bojan osvojio visoko mjesto na Eurosongu da je tamo nastupio. Zoran je prvi put pjevao "Oluju" jer je htio pokazati kako on zamišlja svoj glazbeni put.
- Mislim da već jesi na tom putu. I ti i Nikolina napravite atmosferu kao da smo na vašem koncertu - pohvalila ga je Jelena. Tonyju je Zoran tijekom nastupa izgledao nekako umorno.
- Kad ovako s visine zareveš, to djeluje kao Ilija Gromovnik na publiku - rekao je Lisica. Slavonac je drugi put pjevao "Highway To Hell" što je bio izbor žirija.
- Hvala ti Zoki što si mi pjevao pjesmu najdražeg benda - rekao mu je Tony. Prije nego što je progovorio, Lisica je zamolio publiku da ušuti jer ni sebe ne čuje od vrištanja.
Fox je otkrio da "autocesta prema paklu" ima veze s vragom.
- A kad vrag daje, vragu treba i vratiti - zaključio je Lisica i pitao Zokija je li spreman za to. Antonija Blaće upitala je Foxa smatra li potpisivanje ugovora s Dallas Recordsom kao potpisivanje "ugovora s vragom". Bojan je prvi zapjevao 'pobjedničku' pjesmu pod nazivom 'Ne govori da me znaš'.
- Mislim da si jači pjevač od ove pjesme - rekao mu je Tony. Lisica smatra da Bojanu leže pjesme gdje je bitna interpretacija.
- Ne znam što bi ti više ponudio jer su ti već sve nudili, osim možda sisa one plesačice desno - bio je slikovit Lisica. Zoki je pjevao istu pjesmu u drugačijem aranžmanu, ali on bi i žešće.
- Ova pjesma je išla više tebi u prilog - zaključila je Jelena. Tijekom emisije pojavili su se kandidati koji su ispali prije finala. Pjevali su zajedno pjesmu "Na putu do zvijezda", ali na playback.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge