Obavijesti

Show

Komentari 39

"Hrvatska traži zvijezdu": Jurica ispao i pustio suzu

"Hrvatska traži zvijezdu": Jurica ispao i pustio suzu
11

Vilibaldu je najteže palo ispadanje Valpovčanina s gitarom. Jurica Gorša oprostio se u suzama od ostalih kandidata. Kim Verson oduševila je žiri

VIDEO

Tužan sam jer napuštam ove divne ljude koji su mi omogućili da dođem ovako daleko. Zbog showa otvorila su mi se mnoga vrata rekao je suznih očiju Jurica Gorša (23) i dodao da se najviše povezao s Dujom. Na ljeto će kod njega napraviti party u Petrčanima. Anđa Marić oprostila se od njega zagrljajem i poljupcem.
- Jurica je kupio naša srca. Dokazao je da se tako treba boriti za sebe i vjerovati u sebe - rekla je pjevačica istaknuvši da je Jurica ove godine došao do pet najboljih kad je konkurencija bila najjača. Kauboja su odmah nakon proglašenja finalista svladale emocije, a nije bio jedini. I Vilibaldu je bilo teško te su se oprostili zagrljeni u suzama. Kandidati su u sedmoj emisiji pjevali dvije pjesme, jednu na hrvatskom te drugu na engleskom jeziku. Glazbena tema bila je rock novog doba. Za prolazak dalje u showu borili su se Duje (22), Jurica (23), Juraj (17), Vilibald (19) i Kim. Otvorili su večer zajedničkom izvedbom pjesme 'I Gotta Feeling'. Viilibald je zapjevao 'Dance with Somebody' Mando Diaa.
- Vilibalde, ti se pretvaraš u pravu rock zvijezdu. Vladaš time što radiš, tvoja interpretacija je za 5+ - bila je puna pohvala Anđa. Fox pak smatra da nije bio toliko uvjerljiv. Vilibald je drugi put otpjevao pjesmu Hladnog piva. Tonyja nije impresionirao.
- Vilibald ima zdravstvene probleme - otkrila je Anđa, ali nije otkrila o čemu je riječ. Juraj se odlučio na hit Coldplaya. Anđi se svidio njegov ulazak na pozornicu.
- Tebi je svaka večer finale. Imaš fokus i vjeruješ u to što pjevaš, a to je najvažnije - rekao mu je Tony i poželio mu karijeru kakvu ima Coldplay. Drugi put pjevao je pjesmu Vatre.
- I ti si čovjek od zadatka - rekao je Fox. Anđa mu je rekla da je on njen ponos. Jurica je pjevao pjesmu Kid Rocka. Pred kraj nastupa svukao je kariranu košulju.
- Neko bi rekao da si se svukao kao seljačina. Možda publika to voli. Nisi se loše snašao...ti si dečko od zadatka - rekao je Fox. Tony je primijetio da je na početku pjevao na bugarsko engleskom jeziku. Drugi put pjevao je pjesmu Gorana Bareta.
- Jedini si od kandidata koji svaki put podigne cijelu publiku na noge - rekao je Tony. Fox je pohvalio Juričin izbor pjesme.  Duje je izvedbom pjesme 'Ruby' oduševio žiri.
- Čini mi se da si se prijavio u show iz zaje.... Priznaj i dobit ćeš 10 bodova - rekao mu je Tony, a Duje je priznao. Dodao je kako više nije tako već da show shvaća ozbiljnije.
- Izgledaš mi karakterno kao dijete ljubavi Miše Kovača i Robbieja Williamsa. Imaš Mišinu karizmu i ludost Robbieja - rekla mu je Anđa. Fox mu je predložio da promijeni ime u Muje. Drugi put pjevao je pjesmu Laufera.
- Duje, svaka ti pisma dala. Iznenadio si me. Jako si to dobro izveo - bila je puna pohvala Anđa. Tonyu je već dosadilo komplimentirati kandidatima. Kim Verson oduševila je izvedbom pjesme 'Because of You' Skunk Anansie.
- Dosad te znamo kao djevojče. Ovog puta je djevojče rasturilo na pozornici - rekao je Fox. Anđi je bila fantastična i moćna.
- Već sam ti poljubio ruku, a sad bih ti poljubio i stopalo. Svaka ti čast. Vidimo se u finalu - rekao je Tony. Drugi put pjevala je pjesmu 'Želim biti sama'. I ovog puta oduševila je žiri.
- Svaka kuna uložena u tebe trostruko će se vratiti. Što radiš 24. 07? - upitao ju je Tony i koji trenutak poslije dao joj akreditaciju za svoj nadolazeći koncert.

KIM JE 'POLUDJELA'
Mlada Kim iznenadila je drugačijim stylingom.
- Ovo sam prava ja. Tako izgleda kad Kim poludi, rekla je Kim Verson i dodala da je rokerica u duši te  da su joj obje pjesme 'sjele'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci