Obavijesti

Show

Komentari 38

"Hrvatska traži zvijezdu": Petar je ispao iz showa

"Hrvatska traži zvijezdu": Petar je ispao iz showa
8

Tony Cetinski zamolio je gledatelje da glasaju za djevojke jer želi da ove godine pobijedi pjevačica. Žiri su oduševili Kim Verson i Jurica Kauboj Borša

VIDEO

Kandidati su u prvom setu pjevali pjesme Dine Dvornika i Josipe Lisac, a u drugom disco hitove iz 70-tih. Glasovima gledatelja show je morao napustiti Petar Brkljačić. Dalmatinac je nastupe otvorio pjesmom 'Ti si mi u mislima'.
- Teško je otpjevati taj grubi funk na način kako je to radio Dino, ali bilo je dobro - rekao je Tony. Anđa je primijetila da se dobro snalazi i u brzim pjesmama. Drugim nastupom dobio je više ocjene žirija.
- Reći ću samo Petar, drag nam je svaki tvoj centimetar - rekao je Tony. Anđa je pohvalila scenski nastup. Juraj Jurlina pjevao je pjesmu 'Hipnotiziran'. Anđa ga je pohvalila zbog drukčijeg stylinga.
- Najzreliji si muški pjevač koji je ostao u finalu iako imaš samo 17 godina - rekla je pjevačica. Tonyju je nedostajalo malo ekcesa na pozornici tijekom izvedbe. Nakon njegove druge izvedbe Anđa je zaključila da je pred njim cijeli svijet. Maja Malić pjevala je 'Maglu'.
- Tony i ja smo se ježili kroz cijelu pjesmu. Otpjevala si na svoj način, to je bila Majina 'Magla' - bila je puna pohvala Anđa, a Tony je dodao da je ponosan što je Istrijanka.
- Mene si pozitivno iznenadila - bio je kratak Lisica. Drugi put pjevala je 'Upside Down' Diane Ross..
- Izvrsno izgledaš. Na pozornici plivaš kao riba - rekla joj je Anđa. Jurica je pjevao pjesmu 'Ella e'. Oduševio je žiri spontanošću i vedrinom.
- Bio si najmanje Dino Dvornik od svih dosad, a možda i zato najzanimljiviji - rekao je Lisica. Tony i Anđa pohvalili su ga riječima da je profesionalni zabavljač.
- Zapalio si nas. Znam da si jukebox i da sve možeš pjevati - kazao je pjevač. Kauboj se drugi put odlučio na pjesmu Toma Jonesa.
- Ti imaš veliki emocionalni kapital. To će ti biti veliki plus - rekao mu je Fox. Duje se odlučio na hit 'Ljubav se zove imenom tvojim'. Žiri nije bio oduševljen.
- Moram biti kritičnija iako si me poljubio u ruku. Zasmetala mi je ruka u džepu na početku pjesme - rekla je Anđa. Drugi put pjevao je 'So Excited'.  Tony mu je rekao da je car. Kim je prvi put pjevala 'Dok razmišljam o nama' Josipe Lisac.
- Molim naciju da glasa za cure. Želim da u showu pobijedi žena - rekao je Tony. Anđa joj je rekla da su inače malo oštriji prema njoj zato što puno očekuju od nje. Ovog puta bilo joj je izvrsno. Kim je oduševila i izvedbom pjesme 'Can't Take My Eyes Off You'.
- Od prve audicije pjevaš fenomenalno - rekao je Tony dok je Fox primijetio da je njen glavni kapital vokalna izvedba. Vilibald je pjevao 'Zašto praviš slona od mene'. Žiri je pohvalio njegove plesne korake. Anđa se prisjetila koliko joj je Vilibald simpatičan te je ponovila da bi ga odnijela doma. Drugi put pjevao je 'Knock on Wood'
- Napravio si rock stvar od disco pjesme. Znaš svoj posao - rekla je Anđa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci