Obavijesti

Show

Komentari 14

Hrvatske misice otkrile su nam svoje planove za vruće ljeto...

Hrvatske misice otkrile su nam svoje planove za vruće ljeto...
1

Ljepotice otkrivaju svoje planove za vruće ljeto. Tako će neke ljetovati na našoj obali uz obitelj, neke su zaposlene, a neke ljepotice će ljeto provesti na egzotičnim lokacijama

VIDEO

Ljeto samo što nije počelo, a mi se suočavamo s problemima - koju ljetnu destinaciju odabrati ili kako skinuti višak nakupljenih kilograma. To zasigurno nije problem naših misica koje naporno vježbaju cijelu godinu kako bi ostale u dobroj formi.

- Vježbanje, zdrava prehrana i njega su moje obaveze uz fakultet. Obožavam sunce i more pa se nadam kojem vikendu na Krku - otkrila je ovogodišnja Miss Universe Hrvatske Barbara Filipović, koja je zaposlena pripremama za svjetski izbor ljepote.

Prošlogodišnja Miss Barbara Ljiljak  ljeto će provesti na svom omiljenom otoku Hvaru gdje se odmara svake godine.

- Naći će se vremena i za dalje destinacije, recimo planiram posjetiti Cipar. Puno sam proputovala, ali i dalje mislim da imamo najljepše more i otoke - rekla je Barbara.

Ljeto je omiljeno godišnje doba Ivane Mišure (MUH 2014.), a sedmi mjesec rezerviran je za uživanje s obitelji na Krku.

- Ostatak ljeta provest ću s prijateljima na Braču i Hvaru. Sunce, more i kupanje su formula za savršeno ljeto - preporuča Ivana.

Najuspješnija misica Elizabeta Burg Delač (MUH 2012.) koja je osvojila 11. mjesto na svjetskoj razini, ljeto će provesti sa suprugom i sinom.

- Vjerojatno ćemo ići na Mali Lošinj i Zaton jer tamo ima najboljih aktivnosti za djecu. Planiram ići i u rodnu Slavoniju - rekla je Miss Universe Hrvatske 2012.

Miss Universe Hrvatske 2003. Ivana Delač Đolo s obitelji i prijateljima obišla je gotovo cijeli Jadran.

- Mali Lošinj i poluotok Čikat jedinstvena je lokacija kao i prekrasna uvala Palmižana. Obožavam i Telaščicu na Kornatima i Komižu na Visu. U srpnju posjetit ću južni Jadran, a kolovoz će biti radni. No i tad ponekad predahnem na prekrasnoj plaži u Medveji pa spojim ugodno s korisnim - opisuje Ivana

Manekenka Jelena Glišić (MUH 2005.) završava četvrtu godinu fakulteta i zaokupljena je kolokvijima i ispitima, pa joj ne ostaje puno vremena za odmor.

- Srpanj i kolovoz bit će ponešto drugačiji. Većinom ću biti na Lošinju, a možda odem južnije - otkrila je Jelena.

Ivana Paris Bubičić (MUH 2002.) ljeto će tradicionalno započeti u Istri, a tvrdi da je naša obala jedna od ljepših i najbolji je izbor za njenu djecu.

- Počet ćemo od Poreča, a krenut ćemo na istraživanje svih blagodati od gastronomskih pa sve do obilazaka zabavno-vodenih centara s djecom - rekla je.

Maja Cecić-Vidoš (MUH 2001.) ljeti se potpuno posvećuje obitelji jer u srpnju očekuje prinovu. Njen suprug rukometaš Renato Sulić je slobodan te maksimalno koriste zajedničke trenutke.

- Osim dječjih radosti na moru u našoj vikendici u Oštru, rado odlazimo u šumu u Gorski Kotar ili na neku udaljeniju europsku destinaciju. Ova i nadolazeća godina su u znaku našeg četvrtog djeteta pa će biti manje lutanja, ali puno veselja - rekla je Maja.

Melita Fabečić Onyshenko (MUH 2013.) trenutno boravi s mamom u Americi, a po povratku će posjetiti obitelj i prijatelje u okolici Zadra i Šibenika.

- Omiljen mi je otok Hvar pa ću ga svakako posjetiti, ali i Novalju s prijateljima. U planu su i francuska te talijanska rivijera, Grčka, radujem se ljetu i odmoru - rekla je Melita.

Natalija Prica Oreški (MUH 2011.) će ovo ljeto imati samo desetak dana godišnjeg zbog puno posla, jer radi kao stomatolog.

- Slobodno vrijeme ću provesti u Zadru gdje žive moji baka i djed u obiteljskoj kući. Imam u Zadru puno rodbine pa smo svako ljeto svi zajedno, družimo se, kupamo i uživamo - rekla je Natalija
 

Nekoliko bivsih misica ljeto provodi radno zbog turističke sezone i djelatnostima turizma kojima su posvećene. Ivana Gržetić (MUH 1998.) ima turističku agenciju u Dubrovniku.

- Bazirana sam na incoming travel, baš čisto turoperatorski posao, radim s Norvežanima, Dancima, Englezima. Sezona je počela i raduje me posao. Ljeto mi je radno, ali pošto živim na najpoženjnijoj hrvatskoj destinaciji u Dubrovniku bit će vremena i za kupanje i uživanje u predvečernjim satima - otkriva Ivana. 

Biljana Mančić Pavković (MUH 2006.) je također zaposlena.

- Ovo ljeto ću provesti radno. Imam tri firme, sezona je počela i radi se cijeli dan - kaže Biljana.

Marijana Kužina Žugelj (MUH 1999.) ljeto će provesti sa obitelji u Dalmaciji, ali planiraju i  nekoliko kraćih putovanja.

- Za nekih desetak dana planiramo otići u London, a tome se posebno vesele cure jer tamo nisu bile tako da već rade i popis svega što bi tamo željele vidjeti. Kraj ljeta je rezerviran za punjenje baterija pa ćemo ja i suprug otputovati na neko lijepo mjesto i posvetiti se samo jedno drugome - rekla je Marijana.

Renata Lovrinčević Buljan (MUH 2000.) obožava ljeto i sve što ono donosi.

- Godinama sam radila kao član spasilačke službe i već šestu godinu imam obrt za masaže na plaži u Splitu. Uz osnovni posao voditelja fitnessa, dodatni posao sam povezala sa još jednom svojom ljubavi - morem. Velika strast su mi skokovi u more, jedrenje, plivanje, obilaženje naših otoka, ples s prijateljima na partijima na plažama, uživanje u zalascima sunca. Najaktivnija sam ljeti jer mi sve ove aktivnosti pune baterije do vrha - priča Renata.

Sarah Ćosić Ivanković (MUH 2009.) će ljeto provesti više manje radno, s obzirom da je nedavno počela raditi u jednoj stranoj firmi pa je potreba za dokazivanjem veća.

- Ukrast ću par slobodnih dana u osmom mjesecu koje ću provesti u Mimicama pokraj Splita skupa sa svojom malom obitelji, suprugom i sinom. I naravno, posjetit ću svoj rodni Split, družiti se s obitelji i prijateljima - kaže Sarah.

Jelena Maroš Franjkić (MUH 2007.) posljednja dva ljeta izdvaja kao najljepša jer ih je provela uživajući u moru i suncu sa svojim sinom.

- Svako ljeto skoknemo u Komižu koja mi jedna od najdražih mjesta na našem Jadranu i jako mi je prirasla srcu tako da je ni ovo ljeto sigurno nećemo zaobići. Ljeto je moje najdraže doba godine jer svi izgledaju ljepše i bolje su raspoloženi - otkriva Jelena.

Marijana Rupčić Nikolac (MUH 2004.) svake godine ide kod suprugovih roditelja u Dalmaciju.

- Budući da zbog posla mogu dobiti godišnji samo dva tjedna, a suprug je glazbenik, zadnjih godina od kad imamo kćer, većinu ljetovanja dok suprug radi provodim s kćerkicom i suprugovom obitelji. Ove godine, ako uspijemo, planiramo odvojiti nekoliko dana i otići negdje te se odmoriti kao pravi turisti -  rekla je Marijana.

Lana Obad (MUH 2010.) već je otputovala na Kanare, a planira posjetiti i Madrid.

- Uživam na otoku Tenerife, isprobat ću surfanje na dasci. Nakon toga idem u Madrid. S obzirom da su Španjolci poznata nogometna nacija svaku ću večer provoditi uz utakmice na poznatim madridskim trgovima - uzbuđeno će Lana koju navijačka euforija raduje kao i sve ljubitelje nogometa ovih dana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao