Obavijesti

Show

Komentari 97

Hrvatski influencer osudio je zagrebački Pride: 'Razvrat. Ne bi dozvolio ni posvajanje djece'

Hrvatski influencer osudio je zagrebački Pride: 'Razvrat. Ne bi dozvolio ni posvajanje djece'
9

Vanja je pokrenuo raspravu nakon što je rekao kako ne podržava zagrebački Pride, a pripadnik je LGBTQ zajednice. Pratitelji su ga počeli ispitivati zašto ne podržava Pride pa im je naposljetku objasnio

VIDEO

Vanja Fotović (24), influencer i kuhar iz Zadra, na društvenim je mrežama postao pravi hit zbog osebujnog stila odijevanja. Mnogima je 'zapeo' za oko nakon što se već na pragu dvadesete podvrgnuo plastičnim operacijama. Na društvenim mrežama vrlo je aktivan, a naročito voli iznositi mišljenja i stavove. Vanja se sada oglasio povodom Povorke ponosa koja će za tri dana biti u Zagrebu. Izaziva kontroverzne rasprave, a većinom ih počinju oni koji ne pripadaju LGBTQ zajednici koja organizira 'Pride'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Influencer je pokrenuo raspravu nakon što je rekao kako ne podržava zagrebački Pride, a pripadnik je LGBTQ zajednice. Pratitelji su ga počeli ispitivati zašto ne podržava Pride pa im je naposljetku objasnio.

- Razvrat. Ne znam za što se prosvjeduje. Ako pričamo o pravima posvajanja djeteta ili ženidbe, majstore, idi u Amsterdam pa se ženi. Što se tiče djece, ja nikada nikome od LGBT populacije ne bih dao da posvajaju djecu. Ne zbog njih, nego zbog toga što bi to dijete proživljavalo, a to je pet puta veći teror koji si proživljavao ti kao ped*r kad si bio u tim godinama - objasnio je Vanja u videu na TikToku. 

Fotović je najviše usredotočen na posvajanje djece među homoseksualnim parovima. Ne slaže se s tim, a govori kako njemu nikakva prava nisu uskraćena.

'Kada sam vidio Seve, poželio sam imati usne poput njezinih'
'Kada sam vidio Seve, poželio sam imati usne poput njezinih'

- Ja u životu ne bi tom djetetu dozvolio niti priuštio diskriminaciju, omalovažavanje i teror, duplo gori od onog terora koji sam ja proživljavao kad sam bio dijete. Empatija vam nije jača strana? - provokativno je rekao Vanja.

- Nitko me ne može uvjeriti da je gola guzica ili lizanje bradavica na Prideu nešto što se treba prihvatiti pod normalno. Što se tiče diskriminacije LGBT populacije, uzmite u obzir da svaki dan diskriminaciju proživljavaju autistično dijete, dijete s posebnim potrebama, debelo dijete i dijete koje nosi naočale pa mi recite da li jednog dana ti ljudi trebaju imati Pride? - dodao je Vanja kako bi pratiteljima pojasnio o čemu im priča pa zaključio: 

- Ljubav uvijek, razvratno paradiranje po ulicama nikad.

POGLEDAJTE VIDEO:
 


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin