Obavijesti

Show

Komentari 75

'Kada sam vidio Seve, poželio sam imati usne poput njezinih'

'Kada sam vidio Seve, poželio sam imati usne poput njezinih'
5

EKSTRAVAGANTAN Vanja Fotović s 18 je posjetio estetskoga kirurga, a kao ni Conchiti Wurst, pobjedniku Eurosonga, brada mu ne smeta pri šminkanju

VIDEO

Odjednom sam shvatio da život treba živjeti onako kako je tebi lijepo, bez obzira što drugi misle o tebi, ističe Vanja Fotović (22). Mladi kuhar na društvenim je mrežama pravi hit, a gomilu obožavatelja stekao je svojim osebujnim stilom odijevanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Oduvijek se drukčije odijevam, samo što je to proteklih nekoliko godina malo više vidljivo - objašnjava Fotović, ali dodaje da, kada dođe u neku svjetsku metropolu, uopće se ne ističe.

- S obzirom na to da koristim natural kozmetiku, šminkam se u prosjeku 45 minuta - priča nam Vanja. Ipak, šminka mu zbog pare i vrućine smeta na poslu, pa se u dane kad radi ne šminka previše.

 

- Kad me šefica prvi put vidjela, pitala se: ‘Što je meni ovo trebalo, da mi ovaj s dugom kosom radi u kuhinji?’, no već nakon 24 sata provedenih u kuhinji ostala je bez teksta na moje znanje i sposobnosti - ispričao je kuhar iz Siska, koji ove sezone radi u kuhinji Hotela Vicko u Starigradu Paklenici. Nije nam želio otkriti koliko novca troši na odjeću, kojom privlači pozornost gdje god se nađe.

- Ne volim pričati o cijenama s obzirom na to da živimo u državi u kakvoj živimo - kaže Vanja. Dodaje da odjeću ne kupuje uvijek sam jer je, ističe, uvijek potrebno pronaći nekog u životu da te isprati i pomogne ti u ostvarenju tvojih želja.

- Više volim potrošiti nečije nego svoje, ali o tom potom - tajanstveno kaže Vanja. Stvari koje mu ne odgovaraju prosljeđuje sestri.

- Sretna je što ima brata kakvog ima - kaže sa smiješkom. U njegovoj obitelji ima mnogo žena koje jako drže do sebe, pa je, objašnjava, od njih prije ili kasnije morao pokupiti takve osobine.

- Baka ima 70 godina, a svi misle da mi je mama. Za mamu misle da mi je sestra - ponosno ističe Vanja. Baki ne smeta njegov stil.

- Baku je više zanimalo što će selo reći. Međutim, selo nikad nije ništa posebno pričalo protiv mene jer svi su jaki na društvenim mrežama, a nitko uživo - objašnjava. Kaže da nikad nije doživio nikakav napad.

- Kako zračiš, tako će ti i biti. Umjesto strahom, ja zračim pozitivnošću i nikad nisam imao problema - objašnjava kuhar.

ZABAVA! KVIZ: Koja ste serija 90-ih? 

VIDI OVO: Ove 4 osobine znak su loših prijatelja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'