Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
77 komentara

'Kada sam vidio Seve, poželio sam imati usne poput njezinih'

EKSTRAVAGANTAN Vanja Fotović s 18 je posjetio estetskoga kirurga, a kao ni Conchiti Wurst, pobjedniku Eurosonga, brada mu ne smeta pri šminkanju

Foto: Privatni album
77 komentara

Odjednom sam shvatio da život treba živjeti onako kako je tebi lijepo, bez obzira što drugi misle o tebi, ističe Vanja Fotović (22). Mladi kuhar na društvenim je mrežama pravi hit, a gomilu obožavatelja stekao je svojim osebujnim stilom odijevanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

- Oduvijek se drukčije odijevam, samo što je to proteklih nekoliko godina malo više vidljivo - objašnjava Fotović, ali dodaje da, kada dođe u neku svjetsku metropolu, uopće se ne ističe.

Foto: Privatni albumI PODRŠKA SEVKI Svi smo mi Severina i onaj tko kaže da nema takve slike, taj laže, napominje Vanja. Za pjevačicu kaže da je poput dobrog vina - što starija, to bolja. Žao mu je zbog svega što Seve proživljava.

- S obzirom na to da koristim natural kozmetiku, šminkam se u prosjeku 45 minuta - priča nam Vanja. Ipak, šminka mu zbog pare i vrućine smeta na poslu, pa se u dane kad radi ne šminka previše.

Foto: Privatni albumI BRINE SE O SEBI Ne sramim se reći da sam pripadnik LGBT zajednice. Ne podnosim lažni moral, kaže osebujni Vanja

 

- Kad me šefica prvi put vidjela, pitala se: ‘Što je meni ovo trebalo, da mi ovaj s dugom kosom radi u kuhinji?’, no već nakon 24 sata provedenih u kuhinji ostala je bez teksta na moje znanje i sposobnosti - ispričao je kuhar iz Siska, koji ove sezone radi u kuhinji Hotela Vicko u Starigradu Paklenici. Nije nam želio otkriti koliko novca troši na odjeću, kojom privlači pozornost gdje god se nađe.

Foto: Privatni albumI

- Ne volim pričati o cijenama s obzirom na to da živimo u državi u kakvoj živimo - kaže Vanja. Dodaje da odjeću ne kupuje uvijek sam jer je, ističe, uvijek potrebno pronaći nekog u životu da te isprati i pomogne ti u ostvarenju tvojih želja.

Foto: Privatni albumI

- Više volim potrošiti nečije nego svoje, ali o tom potom - tajanstveno kaže Vanja. Stvari koje mu ne odgovaraju prosljeđuje sestri.

- Sretna je što ima brata kakvog ima - kaže sa smiješkom. U njegovoj obitelji ima mnogo žena koje jako drže do sebe, pa je, objašnjava, od njih prije ili kasnije morao pokupiti takve osobine.

- Baka ima 70 godina, a svi misle da mi je mama. Za mamu misle da mi je sestra - ponosno ističe Vanja. Baki ne smeta njegov stil.

Foto: Privatni albumI

- Baku je više zanimalo što će selo reći. Međutim, selo nikad nije ništa posebno pričalo protiv mene jer svi su jaki na društvenim mrežama, a nitko uživo - objašnjava. Kaže da nikad nije doživio nikakav napad.

- Kako zračiš, tako će ti i biti. Umjesto strahom, ja zračim pozitivnošću i nikad nisam imao problema - objašnjava kuhar.

ZABAVA! KVIZ: Koja ste serija 90-ih? 

VIDI OVO: Ove 4 osobine znak su loših prijatelja.

Naši partneri pišu
Message