Obavijesti

Show

Komentari 1

Hrvatski glumci na festivalu u Cannesu s Bond djevojkom

Hrvatski glumci na festivalu u Cannesu s Bond djevojkom
2

Film 'Savršen dan' Fernanda Leóna de Aranoe u kojem su, osim Grgića, zaigrali i Slaven Španović te Antonio Franić, našao se na filmskom festivalu u Cannesu

VIDEO

Dalibor Matanić neće biti sam u Cannesu sa svojim filmom 'Zvizdan'. Oduševljen sam što je i ovaj film prepoznat. Hrvati su se polako ušuljali u filmsku elitu, rekao je Goran Grgić (49).

Film “Savršen dan” španjolskog redatelja Fernanda Leóna de Aranoe u kojem su, osim Grgića, zaigrali i Slaven Španović (26) te Antonio Franić (31), našao se na filmskom festivalu u Cannesu u kategoriji 'Directors’ Fortnight'. Hrvatski glumci imali su priliku zaigrati uz Benicija Del Tora (47) i Olgu Kurylenko (35).

- Trebalo je dobre dvije minute da me prođe ta fascinacija što glumim pored takvih zvijezda. Nisu se ponašali kao velike face i odnosili su se prema nama kao da smo mi glavni junaci filma - rekao je Grgić. Na setu je imao priliku razgovarati i s Olgom, bivšom Bond djevojkom iz Ukrajine.

- Čula nas je kako razgovaramo hrvatski i bila je sretna što sve razumije. Znala je puno o ratu u Bosni, a i sukob u Ukrajini bio nam je tema razgovora - rekao je glumac. Njegov kolega Franić, najpoznatiji po ulozi u 'Najboljim godinama', imao je tremu jer je imao scenu s Timom Robbinsonom (56).

- On mi je omiljeni glumac iz filma ‘Iskupljenje u 'Shawshanku’. Pogledao sam ga više od 70 puta - kaže Franić.

Film 'Savršen dan' snimao se u Španjolskoj, na mjestu bivšeg rudnika pokraj Granade. Radnja prati članove organizacije (Benicio, Robbins i Olga) 'Liječnici bez granica' koji dolaze u bosansko selo čija je voda u bunaru zagađena jer se u njemu nalazi truplo. Goran Grgić i Slaven Španović su srpski vojnici koji ih zaustavljaju na kontrolnoj točki, a Antonio Franić glumi srpskog vojnika na čeki.

- Bilo je zabavno, a najsimpatičniji je Benicio del Torro - rekao je Španović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu