Obavijesti

Show

Komentari 0

Hrvatski Maneskin izbacio novu pjesmu: 'Mlad sam, sad će mi oprostiti eksperimentiranje'

Hrvatski Maneskin izbacio novu pjesmu: 'Mlad sam, sad će mi oprostiti eksperimentiranje'
5

Život je u nekim trenucima poput videoigre. Napredujete, skupljate iskustvo, poboljšavate se u raznim poljima života, ali nikad ne znate što vas čeka iza ugla, Devin o novoj pjesmi

VIDEO

Mladi istarski kantautor Devin Juraj (21) prije tri mjeseca je objavio plesni ljubavni singl 'Samo tvoj', a ljeto mu je bilo ispunjeno gotovo svakodnevnim nastupima na obali na specifičnim 'street music' gažama. Iz Devinove kreativne radionice sada nam dolazi novi singl 'Level Up'. 

POGLEDAJTE VIDE:

Pokretanje videa...

Tko je seksipilan ukrajinac zbog kojeg su muževi gasili ekrane?: Oleg Tatarynov raspametio je publik VIDEO

Devin je javnu popularnost stekao nakon što je stigao do finala showa 'Supertalent' gdje je predstavio svoje plesne i pjevačke vještine. 

- Život je u nekim trenucima poput videoigre. Napredujete, skupljate iskustvo, poboljšavate se u raznim poljima života, ali nikad ne znate što vas čeka iza ugla. Strah koji nas želi ograničiti i zaštiti dvosjekli je mač, i baš zato, kao u igri, moramo se uzdići na višu razinu da bismo ga pobijedili. Taj napredak glavni je motiv pjesme - opisao je Devin što ga je inspiriralo za novu pjesmu.

Kako bi što bolje prikazao povezanost ljubavnih igrica s videoigrama, godinama napuštena kultna pulska diskoteka Piramida, koja je svjedočila tinejdžerskim simpatijama kroz generacije, poslužila je kao savršena kulisa za spot koji je snimio samo dan nakon što je dovršio videobroj za prethodni singl 'Samo tvoj'. Dugi suhi prašnjavi hodnici, duboki mrak te vječiti miris zahrđalog čelika postali su parter za samurajske borilačke vještine koji odlično prikazuju simboliku pjesme uz plesače koji dodatno začinjavaju scenski dojam.  

Posljednji spot za singl 'Samo tvoj', koji je također režirala talentirana Tina Kadoić, naišao je na odličan prijem kod publike i skupio je preko 50 tisuća pregleda na YouTube.

- Svi trče za hitom, ali ja volim publiku držati za ruku kao što oni mene drže. Rastem, učim i svakom pjesmom postajem sve bolji - kaže Devin kojeg nazivaju i 'hrvatskim Maneskinom', po uzoru na talijanskog eurovizijskog pobjednika.

- Svatko se prije ili poslije susretne s time da mora odlučiti koji će životni put odabrati. Neki strahuju od ambicija pa kreću lakšim cestama, dok se neki usuđuju zakoračiti onom nesigurnom, neistraženom cestom. Vjerujem da je teža cesta uvijek bolji izbor jer samo ćemo tako otkriti svoje granice, ali i doseći ciljeve za koje možda nismo ni vjerovali da postoje - govori Devin kojemu su pjevanje, ples i gluma najveće ljubavi. 

Juraja smo prošle godine gledali na Dori i na Eurosongu kada je nastupio kao prateći plesač pjevačice Albine. To je iskustvo opisao kao fascinantan doživljaj. 

- Budući da nisam imao stres kao Albina u koju su bile uperene sve oči, doživio sam najljepše dijelove tog puta. Vratit ću se na tu pozornicu jer je osjećaj nenadmašan. No, ne sumnjam da ću drugi put otići tamo kao pjevač - samouvjeren je Devin. 

Juraj je godinama pisao tekstove, skladao glazbu, svoja iskustva pretvarao u pjesme i polako ih predstavljao. Njegove pjesme nose dozu mladenačke melankolije, ali i euforije, atmosferu svjetske produkcije, no i utjecaj prostora gdje živi. 

- Svaka pjesma nosi nešto moje. Govori se da je mladost za riskiranje, pa razmišljam; sada će mi se oprostiti eksperimentiranje, dokle god tražim u zvuku, pokretu i izrazu sebe, bez srama, iskreno i sa željom da me i publika pronađe - kaže Devin koji je dvije godine u engleskom Brightonu studirao izvedbene umjetnosti, a s pandemijom se vratio u Hrvatsku.

Bio je u finalu 'Supertalenta' i plesao za Albinu na Euroviziji, a danas osvaja publiku u Istri...
Bio je u finalu 'Supertalenta' i plesao za Albinu na Euroviziji, a danas osvaja publiku u Istri...

Uzeo je stanku od studija zbog poslovnih obveza kojih je sve više, no nada se da će se jednom vratiti i tom formalnom, umjetničkom obrazovanju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...