Obavijesti

Show

Komentari 2

Hrvoje izbacio Draganu s farme, Gabrijela otkrila: Dona se igra s Ivanovim osjećajima, ružno je

Hrvoje izbacio Draganu s farme, Gabrijela otkrila: Dona se igra s Ivanovim osjećajima, ružno je
9

Još samo jedan farmer mora donijeti veliku odluku - koju će djevojku izbaciti s farme. Hrvoje je Marinu odveo na romantično putovanje, a otkrili su da nisu komunicirali prije putovanja

VIDEO

Izazovi pred farmerima u 'Ljubav je na selu' sve su veći. Hrabriji među njima već su poveli svoje dame na romantično putovanje. Milko je sve isplanirao za sebe i svoju Jasnu u Opatiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Čim sam na moru, meni je lijepo. A i moj Milko je na moru, eto, sve se slaže - ispričala je Jasna. Velika romantika zavladala je između Jasne i Milka, poljupci, ruže i šampanjac samo su dio njihovog opatijskog uživanja. Šibenčanin je dao velika obećanja dami iz Sarajeva.

- Ona je jako profinjena gospođa, jako dobro izgleda i toliko sam sretan što sam upoznao nju - rekao je Milko o Jasni.

- Nadam se nekoj ljubavi između nas dvoje i da ćemo ostati skupa - zaključila je Jasna. 

Vesna i Siniša imali su ozbiljan razgovor, a tijekom istog je Vesna rekla Siniši da je stalno uz Martinu.

- Puno vremena posvećuješ jednoj, a drugoj ništa - rekla je farmeru Vesna. Rekla mu je da joj nije posvetio dovoljno vremena, no on je dodao da je otpočetka gleda kao prijateljicu. To je Vesni  i rekao, a ona se složila. 'Ok, ako ti tako kažeš, onda neka bude tako', rekla je Vesna.  Tijekom igre istine - koju su zaigrali Siniša, Martina i Vesna - Martina je odgovorila da je zaljubljena u Sinišu, a on je uzvratio istim osjećajima. 

Kod Ljiljane i Dragoljuba, s druge strane, vlada prava romantika u Makarskoj. Otkrili su što su radili dok su bili razdvojeni te nastavili kovati planove o budućnosti. 'Nervoza me pomalo pere, nismo se dugo vidjeli', rekla je Ljiljana uoči susreta s Dragoljubom.

- U danima je to kratko, ali meni je to bilo dugo - rekla je.

Hrvoje nam otkriva: 'Imao sam traumatična iskustva, a cure nisu ispunile sva očekivanja...'
Hrvoje nam otkriva: 'Imao sam traumatična iskustva, a cure nisu ispunile sva očekivanja...'

- Puštamo si veselje i razonodu, upoznajemo se laganini - ispričao je Dragoljub o idiličnom odnosu s Ljiljanom. 'Osjećam se sretno i ispunjeno', ispričala je Ljiljana.

Dok su neki već izabrali s kime bi htjeli graditi budućnost, drugi imaju problema pa je tako Hrvoje u nedoumici - Marina ili Dragana? Stigao je dan njegove odluke. 'Malo radi nervoza, ali...', komentirala je Marina prije negoli je Hrvoje izrekao svoju odluku. 'Bilo je sve lijepo i idilično', dodala je. 'To mi govori da ću ja ići kući', izjavila je Marina prije Hrvojeve konačne odluke. Odlučio je sa sobom na putovanje povesti Marinu!

- Upoznali smo se bolje u kraćem vremenu - ispričao je Hrvoje. Cvijeće je predao Dragani, koja je farmu napustila.

- Prozirna je osoba, lako ga je za pročitati - ispričala je Dragana i poručila da je krivu odabrao.

- Marina prema Hrvoju ne osjeća ništa, a poslije putovanja svatko sebi - adio - prognozirala je Dragana. Sretna je, ipak, što se prijavila i sudjelovala u showu. Marina i Hrvoje uskoro su se našli u Rovinju, nakon što su se jednom čuli otkako je Marina napustila farmu.

- Vidio sam da nije zainteresirana, čuli smo se jednom, a ja nisam htio ništa forsirati - ispričao je Hrvoje.

- Na poruke mu nisam odgovarala jer nije bilo sadržaja - otkrila je Marina. Potom je Hrvoja pitala i zašto se još čuje s Draganom.

- Nije me zasmetalo, ali možda je krivu djevojku odveo na romantično putovanje - rekla je Marina.

Došao je i taj dan! Hrvoje mora donijeti veliku odluku: Hoće li izbaciti Marinu ili Draganu?
Došao je i taj dan! Hrvoje mora donijeti veliku odluku: Hoće li izbaciti Marinu ili Draganu?

Kod Zvonka je uvijek zabavno! Odveo je djevojke na iznenađenje, Brankicu i Smilju doveo je u frizerski salon kako bi obje imale tretman za uljepšavanje. 'Zvonko nas je lijepo iznenadio, iako smo mi njemu lijepe i ovako', ispričala je Smilja. 

- Nalazim se u velikoj neizvjesnosti, teško mi je izabrati - rekao je Zvonko, tužan što se sve privodi kraju. Pitao je i Anitu što misli o djevojkama. 

U Poreč je, pak, Ivan doveo Donu i Gabrijelu. 'Bilo je lijepo', izjavila je Dona.

- Sve je lijepo i krasno, ali moram jednu žalosnu vijest donijeti - rekao je Ivan. Morao je odabrati djevojku koja će napustiti farmu. Teško mu je palo, no odluka je pala na Gabrijelu koja je morala napustiti Ivanovu farmu.

- Drago mi je što sam bila ovdje, što sam te upoznala, bilo je predivno, stvarno super. Toliko toga sam doživjela, bilo je odlično - izjavila je Gabrijela nakon izlaska. Doni je bilo žao što je Gabrijela ispala. 'Cura je za poželjeti', rekla je Dona.

- Mislim da je Dona dosta dvolična, Ivanu priča jedno, meni drugo. Meni priča da joj se ne sviđa, da joj je premlad i neozbiljan - izjavila je.

- Mislim da se Dona jako poigrava s njegovim osjećajima i to je jako ružno - dodala je. Izrazila je nadu da će ostati s njim prijateljica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...
ISKLESANO TIJELO

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...

Jennifer Lopez je poznata po provokativnim i spektakularnim modnim kombinacijama na Met Gali. Ovaj put uz bujni dekolte istaknula je i svoju isklesanu figuru
Vedrana Rudan otkrila da ima rak: 'Prestajem pisati blog jer ću se posvetiti liječenju...'
HRVATSKA KNJIŽEVNICA

Vedrana Rudan otkrila da ima rak: 'Prestajem pisati blog jer ću se posvetiti liječenju...'

Vedrana je vijesti podijelila putem svog bloga. Otkrila je da će o svojoj borbi napisati knjigu