Obavijesti

Show

Komentari 0

HTV- u hrvatska 'Ubojstva u Midsomeru’ i druge serije

HTV- u hrvatska 'Ubojstva u  Midsomeru’ i druge serije
5

Sve četiri serije za koje je raspisao javni natječaj HTV će platiti 41 milijun kuna. Samo “Ratkajevi” stajali su toliko. Pristiglo je dvadeset ponuda

VIDEO

Na HTV-ov javni natječaj vrijedan 41 milijun kuna pristiglo je dvadeset ponuda produkcijskih tvrtki. Traže se telenovela, krimi-serija i dvije humoristične serije, obiteljska i za mlade. Plavi film već snima sitcom o samohranom ocu sa Ž. Radićem, Ivom Šulentić i Csillom B. Bastajić. Među prijavljenima je i “Luda kuća”.
- Mi nismo slali 'Bitange i princeze’ jer je ovo natječaj za nove projekte. Novi sitcom pišu nam isti scenaristi i događa se u Svetkovini, banana gradu smještenom između dvije prosperitetne županije - rekao je producent Ivan Maloča. Njegova tvrtka Interfilm ponudila je i obiteljski sitcom te seriju nalik “Ubojstvima u Midsomeru” u režiji Vinka Brešana. Autori “Dobrih namjera” spremaju seriju o osebujnom splitskom policijskom psihologu, a “profilera” glumi Filip Radoš. Sreten Mokrović i Ivo Gregurević glume u krimi-seriji koja se odvija u najvećoj zgradi u Hrvatskoj.
U utrci za telenovelu od 105 epizoda su bolnička sapunica Sanje Vejnović, serija o tri generacije zagrebačke obitelji tvrtke Media Ring, i “Loza” tvrtke Drugi plan.

MILIJUNSKE SERIJE
Za 180 epizoda “Ratkajevih” HTV je dao 41 milijun kuna, a sad za telenovelu od 105 epizoda nude 17 mil. Stigle su tri ponude.
Pet ponuda došlo je za krimi-seriju od 20 epizoda koja će stajati najviše 10 mil. kuna. Za usporedbu, “Dobre namjere” stajale su 24 mil.
Za 24 epizode humoristične serije za mlade HTV daje 6,800.000 kuna. U toj kategoriji je najviše ponuda, njih sedam. Jednak iznos, 6,800.000 kuna, HTV će platiti i za 24 epizode obiteljske humoristične serije. Među pet ponuda je i “Luda kuća”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao