Obavijesti

Show

Komentari 41

HTZ: Cetinski navijao za djevojke, Maja ipak ispala

HTZ: Cetinski navijao za djevojke, Maja ipak ispala
10

Pjevačica Maja Malić napustila je show 'Hrvatska traži zvijezdu' u petak. Maja nije skupila dovoljno glasova publike iako ju je Tony hvalio i ovaj put

VIDEO

Prošli petak Tony Cetinski, član žirija, pozvao je gledatelje da glasuju za djevojke jer je prošle godine pobjedio dečko. U petak navečer gledatelji ipak nisu dovoljno glasali za Maju Malić te je ona napustila show. Pjevala je od Nine Badrić 'Za dobre i loše dane'. Posvetila ju je svima koji su osjetili negativne vibracije oko sebe i uspjeli se izdići iznad toga. Kasnije je pjevala 'Superwoman' od Alicie Keys koju je posvetila majci i ženama.
 - Maja, hvala ti u ime svih žena. Ovo si lijepo napravila - rekla je Anđa Marić.

FOX VILIBALDU: NA OVU PJESMU SU OMLADINCI BROJALI PUBIČNE DLAČICE
Vilibald je odlučio posvetiti pjesmu tatinom bendu 'Veseli dodatak' te svojoj curi jer je, kako je rekao, on obična bitanga, a ona princeza. Zbog njih je i otpjevao pjesmu od Bijelog dugmeta 'Bitanga i princeza'. Prije toga pjevao je 'Soldier of Fortune'.
- Uz ovu pjesmu su omladinci diljem Hrvatske brojali pubične dlake. Stvarno si dobro otpjevao. Mislim da si lijepo prenio tu rock baladu - komentirao je Fox izvedbu Deep Purplea.

DUJE: OD PAVAROTTIJA DO TBF-A
Duje Stanišić prvo je pjevao pjesmu Giovannija Pavarottija 'Caruso' jer mu je to predstavljalo izazov.
- Prvi put si nastupio dostojastveno i ozbiljno. Dokazao si da možeš biti ozbiljan pjevač - rekla mu je Anđa nakon  što je pjevao Pavarottija. Za drugu pjesmu je odabrao 'Heroji' od TBF-a. Posvetio ju je svima koji se pronađu u njoj te ne stavljaju ciljeve ispred osjećaja.

JURAJ POSVETIO PJESMU MLAĐEM BRATU
Juraj Jurlina je odlučio pjesmu 'Budi ponosan' od Majki posvetiti svom bratu kojeg smatra malim herojem. Pjevao je 'Are You Gonna Go My Way' od njegovog idola Lennyja Kravitza.
- Nisi promašio niti jedan ton. Ti si jedan od kandidata koji je od početka zadržao dobar stav i dobar pristup - rekao je Tony.
- Ti se tako dobro snalaziš na pozornici i budi ponosan da si ovdje - rekla mu je Anđa.

KIM VERSON: MAMA MI JE IDOL
Pjesmu Celin Dion 'Let Me Be Your Soldier' Kim je odlučila posvetiti svima koji su bili žtve nekog nasilja. Ona kaže da joj je mama oduvijek bila uzor te da je podržava od malena. Od glazbenika su joj idoli Vanna i Celine Dion pa je pjevala njihove pjesme 'Početak i kraj' i 'Let Me Be Your Soldier'.
- Ja sam tako ponosna na tebe. Bila si divna i opuštena. U skladu sa svojim velikim glasom. Čini mi se kao da si u ovo kratko vrijeme odrasla nekoliko godina - rekla joj je Anđa te ju zagrlila.

KAUBOJ PJEVAO BALAŠEVIĆA
Jurica Gorša došao je sa starim imidžem kauboja te je pjevao pjesmu Johnnyja Casha 'Ghost Riders In The Sky'.
- Ti si jedan izrazito emotivan i vrlo susretljiv dečko. Mogu reći gledateljima da svih šest kandidata mogu biti uzori njihovoj djeci - rekla je Anđa. Nakon toga je otpjevao je 'Djevojka sa čardaš nogama' od Đorđa Balaševića te je posvetio sestri koja je veliki obožavatelj Balaševića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala