Obavijesti

Show

Komentari 32

HTZ: Izgledaš poput Marije Štrajh, ali odlično pjevaš

HTZ: Izgledaš poput Marije Štrajh, ali odlično pjevaš
13

Siniša je po drugi puta došao na audiciju showa 'Hrvatska traži zvijezdu', ali nije prošao. Zato je Helena Hunčaga oduševila žiri pjevajući Beyonce

VIDEO

Sestre blizanke Marijana i Dajana Kovačević (19) prijavile su se na audiciju showa 'Hrvatska traži zvijezdu'. Osim što identično izgledaju bile su jednako i odjevene. Nakon prve pjesme Marijana nije htjela pjevati drugu pjesmu već je napustila dvoranu. Nakon nje došla je nasmiješena Dajana i zbunila žiri. Iako nije prošla dalje, Fox je ostao zatečen kako od dvije gotovo iste osobe samo jedna zna pjevati. Helena Hunčaga pjevala je pjesmu od Beyonce i oduševila žiri. Iako su je na početku zezali da izgleda poput Marije Štrajh na posljetku ih je ostavila bez riječi. Anđa joj je rekla da pjeva prekrasno. Leon Čečura (24) također voli Beyonce. On je pred žirijem pjevao i plesao na Beyonceinu pjesmu, ali nije prošao dalje. Karlo Bartolec (16) iz Karlovca pokušao je proći audiciju pjevajući crkvenu pjesmu 'Daruj nam mir'. Anđa je članu crkvenog zbora rekla da je dobar mladić i da nastavi pjevati, ali sad ne može proći. Dobar prvi dojam na žiri svojim izgledom ostavila je 16-godišnja Iva Jurković iz Velike Gorice. Ipak, nije oduševila pjevanjem.
- Volim se lijepo obući, mislim da bi svaka djevojka trebala težiti k tome da dobro izgleda jer prvi dojam puno znači - rekla je Iva prije ulaska u dvoranu. Tony i Anđa bili su dobro raspoloženi dok je Fox jednoj od natjecateljica rekao da nije prošla jer je gladan i nije dobre volje. Dobro raspoložena bila je i Matea Ajtić koju u početku nisu htjeli pustiti, ali energična djevojka, koja se neprestano smijala, oduševila ih je svojim optimizmom pa su je pustili dalje.
- Nemoj se više drogirati - rekli su joj u šali nakon čega je od sreće počela vrištati i skakati.

SINIŠA STANKOVIĆ PO DRUGI PUT NA AUDICIJI
Ti misliš da si stvarno zaslužio da ideš u top sto? Ja mislim da ne, uhvati se knjige, rekla je Anđa Siniši nakon što je otpjevao dvije pjesme. Iako se žiri predomišljao, Anđa je rekla da ne može proći iako je zgodan, crn i šarmantan.
- Što vrijedi što sam lijep ako ne znam pjevati-  rekao je Siniša Stanković (21), koji je već bio na audiciji u Osijeku.

RENATA OVČARIČEK PJEVA BOLJE OD ANĐE
Nakon što je otpjevala pjesmu 'Srebrni' Anđa joj je rekla da pjeva bolje od nje i pustila je dalje. 'Sotonistica' se za audiciju pripremala pjevajući pjesme grupe Opća Opasnost, a najradije sluša gotičare 69 Eyes i Amon Amarth.

PRVI PUT PUSTILI KANDIDATA KOJI JE PJEVAO NARODNJAK
Tomislav Juroš prvi je kandidat koji je ušao među najboljih sto kandidata pjevajući narodnjak Šabana Šaulića. Otpjevao je i 'Zajdi zajdi' Toše Proeskog te ugodno iznenadio žiri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina
Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl