Obavijesti

Show

Komentari 3

Huljić će na turneju s Grašom, planiraju snimati reality show

Huljić će na turneju s Grašom, planiraju snimati reality show
8

Okupio sam TV ekipu vrhunskih stručnjaka na svjetskom nivou, rekao je Tonči Huljić na promociji filma i albuma. S 'X Factorom' je potpisao ugovor na tri godine

VIDEO

Na projekciji  dokumentarca 'Tonetov život ili Bog, lavur ići i piće' u Jelsi, o rođaku Tonča Huljića (53) koji postaje zvijezda nakon angažmana u spotu grupe Madre Badessa za pjesmu 'Guštan'“ pozornost je plijenila Vjekoslava Huljić () u haljini dubokog dekoltea. 

Sa sobom je povela crnog pudla, a nakon prikazivanja polusatnog dokumentarca Tonči je promovirao i 'The best of' Madre Badessa.

- Drago mi je da se film svidio ljudima i da je pobrao neke nagrade. Film ima jednu mediteransku dušu i specifičan morski humor – rekao je Huljić nakon projekcije dokumentarca na kojoj se gledatelji u kinu nisu prestali smijati Tonetovim zgodama. Kako kaže Huljić uskoro snimaju i nastavak filma. Ovaj put film će pratiti Toneta u Europskoj uniji. 

- Drago mi je raditi s ljudima s Hvara. Nekako su mirniji, nisu glasni – rekao je Huljić koji vuče korijene iz mjesta Pitve. Otkrio je kako ćemo ga gledati i u novoj sezoni 'X Factora' s kojim ima ugovor na tri godine. 

- Moram priznati da su snimanja bila dosta naporna i svima nam oduzela puno vremena. No sve to skupa ima jedan smisao. Nadam se da naposljetku žiri neće biti taj koji će biti najveće zvijezde. Dobro smo se uklopili, razumijemo se i družimo privatno. Svatko od nas ima svoj stav, nitko se ne vrijeđa i mislim da smo dovoljno argumentirani i drukčiji od ostalih – rekao je Huljić. Najavio je i turneju s Petrom Grašom, a njih dvoje bi pratio reality show. 

- Okupio sam tv ekipu vrhunskih stručnjaka na svjetskom nivou - rekao je Huljić. U petak snima spot za duet s Massimom za pjesmu 'Fuman', a glavnu ulogu opet će imati njegov rođak Tone. Nakon toga Huljić ide na odmor u Staniće kraj Omiša. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci