Obavijesti

Show

Komentari 10

Huljić: Prijateljev unuk nazvao me klaunom zbog frizure i robe

Huljić: Prijateljev unuk nazvao me klaunom zbog frizure i robe
6

Tonči je rekao kako je do prije godinu dana imao 1370 napisanih pjesama, a dobio je zadatak pogoditi nazive svojih pet pjesama. Isprva je mislio da je to jednostavno, ali puštali su ih unatrag

VIDEO

Nakon što su Antonijini i Reneovi gosti u prve su dvije epizode u izazovima osvojili maksimalan broj zlatnih zvjezdica koje novac znače, a koji će biti dodijeljen udruzi RTL pomaže djeci, isto je pošlo za rukom i njihovim večerašnjim gostima!

U humanitarno-zabavni show 'Ludi bar' ovog su puta svratili ćaća hrvatske estrade, skladatelj i tekstopisac Tonči Huljić, pjevačica, voditeljica i putoholičarka Ida Prester te novinar, kolumnist i voditelj Domagoj Jakopović Ribafish.

Ludi Bar RTL

Na vrućem stolcu prvi se našao Tonči, a Renea je za početak najviše zanimalo otkud crpi inspiraciju za svoje maštovite odjevne kombinacije, koje nerijetko uključuju šarene prsluke, šešire, marame i najčudnije cipele. '

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Spajam nespojivo i to tako i ostane - nespojivo - sve je nasmijao Tonči pa dodao:

- Za sve svoje stvari sam intimno vezan, imam više robe od žene, ona je već izvan sebe.

Raspoloženi Tonči goste 'Ludog bara' počastio je još jednom anegdotom koja se tiče i njegova velikog prijatelja Petra Graše. Naime, Huljić je bio gost na njegovu koncertu, a idući je sreo starog poznanika koji mu je priznao: ''Unuk mi je bio oduševljen koncertom. Rekao je: 'Dida, bio je super koncert, bio je i klaun!'", ispričao je Tonči, aludirajući na činjenicu da klinci njegov modni izričaj i frizuru nerijetko smatraju pomalo čudnima.

Ludi Bar RTL

Tonči je odgovorio i na pitanje koje mnoge zanima - koliko je pjesama ukupno napisao u životu.

- Do prije godinu dana bilo je 1370 - otkrio je naš najplodniji hitmejker, dok je Antonija konstatirala da joj se i to čini malo kad je on u pitanju. A kako sve ne bi stalo samo na priči, Antonija i Rene odlučili su ga testirati i provjeriti zna li uistinu nazive svih svojih pjesama.

- Ma ovo je meni prelagano - rekao je na početku samouvjereno Tonči, no Antonija se potrudila dodatno mu zakomplicirati taj zadatak. Tonči je morao pogoditi nazive svojih pet pjesama, no trik je bio u tome da su one puštene unatrag, a njihovi nazivi na karticama također su bili unatrag ispisani.

Ludi Bar RTL

- Ovo zvuči turski! - s nevjericom je slušao Tonči prvu pjesmu, no na kraju je uspio pogoditi svih pet pjesama među kojima su se našle i ''Kokolo'', ''Malo mi za sriću triba'' i ''Ako te pitaju''.

Prije nego što je krenula u svoj izazov, Ida Prester razgovarala je s Antonijom i Reneom, a pritom im je posve nenadano otkrila i jednu ekskluzivu. Ida je u 'Ludi bar' došla iz Karlovca gdje je gostovala samo dan ranije te se našalila kako mora puno raditi jer se nije bogato udala.

Doris Pinčić Rogoznica zgrozila se nad žoharima: Vratit ću vam
Doris Pinčić Rogoznica zgrozila se nad žoharima: Vratit ću vam

- Ovo mi je već druga sreća, još treća pa će možda i krenuti - šalila se Ida.

- Čekaj, je li ti ovo drugi brak? - pitao je Huljić.

Ludi Bar RTL

- Da, isto sa stranim državljaninom - rekla je Ida te potvrdila Tončiju da nitko dosad nije za to znao.

- Moj tata se iznenadio, bilo je tajno čak i za moje roditelje. I kad mi je vadio neke papire, šalje mi mail i piše: 'Idice, a ovo na drugoj strani da ostane naša mala tajna?' - prepričala je Ida te nastavila:

- A na toj drugoj strani je pisalo - razvedena 2009. godine.

U urnebesnom zadatku koji ju je zapao, Ida je s udlagom u ustima ostalima morala objašnjavati pojmove, a filharmonija, čarobni štapić ili mimikrija bili su samo neki od njih. Ida je osvojila maksimalan broj zvjezdica.

Ludi Bar RTL

Simpatični Riba prisjetio se priče o svom nadimku. 

- Baka mi je kupila lančić sa zlatnom ribicom pa sam si kao Johnny Štulić dao nadimak… I tako je ostalo - rekao je. 

 Za voditelja 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' Antonija i Rene osmislili su pomalo pomaknut kulinarski izazov.

Ludi Bar RTL

- Kandidatima u showu zadajete zadatak da kušaju različite namirnice, a Doris i ti lijepo stojite sa strane. Palo nam je na pamet da ne bi bilo loše da se na trenutak osjetiš kao kandidat - najavila je Antonija izazov Ribafishu u kojem je morao kušati i pogoditi nazive namirnica, ali s povezom na očima i štipaljkom na nosu, kako ne bi ništa mogao vidjeti ni pomirisati. Savršen učinak je nastavljen -Riba je uspio osvojiti svih pet zvjezdica.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Pokretanje videa...

zenzacija američki ambasador 20:07
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija