Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
1 komentara

Humanitarka Mehun: 'Trebamo razveseliti djecu za blagdane'

Kuća za zbrinjavanje djece i odraslih osoba s tjelesnim i mentalnim oštećenjem Blaženi Alojzije Stepinac u Brezovici može primiti 75 djece, a prikupljenim sredstvima omogućit će im se jednostavniji život

Foto: Privatni album
1 komentara

Poduzetnica i modna dizajnerica Snježana Mehun (48) u susret Božiću pokrenula je sa zagrebačkim barom i prijateljicom te bivšom radijskom voditeljicom Ecijom Ivušić (33) akciju 'Frida' za poboljšanje kvalitete života djece u kući Brezovica. Organizirana je dobrotvorna večera 6. prosinca u restoranu Khala, a prikupljen novac ide za Dom u Brezovici. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Dio sredstava već smo prikupili, ali zahvaljujemo svima koji se uključe u ovu humanitarnu akciju. Bila sam u dječjem domu i ta djeca se doista vesele svakoj sitnici. Trebamo ih razveseliti u vrijeme blagdana - govori nam modna dizajnerica koja je na svojim društvenim mrežama podijelila fotografije te pozvala sve ostale da se priključe ovoj akciji. 

Foto: Privatni album

- Nisam prvo bila za fotografiranje, mislila sam da je neprimjereno, no djelatnice doma rekle su mi kako na taj način žele potaknuti druge da sudjeluju - objašnjava nam Mehun koja je povodom akcije napravila i limitirano izdanje majica i šalica za kavu.

Foto: Privatni album

- Kuća za zbrinjavanje djece i odraslih osoba s tjelesnim i mentalnim oštećenjem Blaženi Alojzije Stepinac u Brezovici može primiti 75 djece koja trajno tamo borave dok imamo i 25 odraslih osoba koje u kuću dolaze na druženje i kvalitetno provođenje vremena. Prikupljenim sredstvima kupit ćemo potrebna pomagala i olakšati njihov život, rast i razvoj. Mnoga od naše djece nisu samostalna u održavanju higijene, a da bi njegovateljima olakšali taj posao kupit ćemo kadu za kupanje, renovirati kupaonicu, kupiti toplomjere i aparate koji služe u medicinske svrhe. Voljeli bismo kupiti i neurofeedback aparat koji doprinosi poboljšanju i osnaživanju mentalnih funkcija - izjavila je Suzana Horvat Kutle, voditeljica kuće.

Foto: Privatni album

Osim humanitarne akcije, Snježana Mehun se planira ove zime i odmoriti. Priznala nam je kako ju božićni duh još uvijek nije zahvatio, no veseli se zimskim praznicima. 

- Nisam Grinč, ali nisam ni histerični ljubitelj Božića. Franz je donio adventski vijenac tako da to jedino trenutno imamo božićno u stanu - otkriva nam Snježana te dodaje kako će Novu godinu dočekati u nekim toplijim krajevima. 

Foto: Privatni album

- Sama sebi poklonim doček Nove godine izvan Hrvatske. To je obavezno. Odmorit ćemo na nekoj zanimljivoj, pomalo avanturističkoj destinaciji - bila je tajanstvena dizajnerica koja surađuje s udrugom 'PiNk For Life' na svim modnim revijama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Naši partneri pišu
Message