Obavijesti

Show

Komentari 28

Hurem iz Sulejmana pozirala na plaži: 'Seksi i bez šminke'

Hurem iz Sulejmana pozirala na plaži: 'Seksi i bez šminke'
6

Nakon Filmskog festivala u Cannesu brojni obožavatelji tvrdili su kako je povećala usnice i naglasila jagodice na licu. No, na slikama s Instagrama ne izgleda da se Meryem podvrgnula plastičnim operacijama

VIDEO

Turska glumica Meryem Uzerli (35) objavila je na svojem Instagram profilu fotografije na kojima se može vidjeti kako trenutno uživa u čarima Maldiva. 

Glumica, koju je proslavila uloga Hurem u seriji 'Sulejman Veličanstveni', ljenčari na pješčanim plažama te ne skriva lice bez šminke. Meryem se nedavno našla na udaru tračeva koji šuškaju o tome kako se tursko - njemačka glumica podvrgnula brojnim plastičnim operacijama.

Nakon Filmskog festivala u Cannesu brojni obožavatelji tvrdili su kako je povećala usnice i naglasila jagodice na licu. No nju te glasine ne brinu već se čini da se Meyrem jedino želi opustiti od napornih snimanja i uživati u ljepoti prirode. 

Iako trenutno solira, Meryem je bila u vezi s 17 godina starijim biznismenom i brokerom Canaom Atesaom. Broker ju je ostavio kad mu je Meryem priopćila vijest o trudnoći te navodno naglo promijenio ponašanje prema njoj, otjerao ju iz stana i nagovarao na abortus. Zbog svega toga je glumica pala u još veću depresiju pa si je jedne kobne noći pokušala oduzeti život i baciti se s balkona istanbulskog hotela u kojem je živjela. Srećom, u zadnjem su ju trenutku spriječili.

Danas je Meryem sretna majka četverogodišnje djevojčice Lari s kojom provodi svako slobodno vrijeme, a često ju vodi i na snimanja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️🎥

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

VIDI OVO! Madonnina kći više nije mala djevojčica: Lourdes sada izgleda isto kao mama prije plastičnih operacija!

Pogledajte Stokin novi spot za pjesmu 'Incident':

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin