Obavijesti

Show

Komentari 33

Hurem se pojavila na svadbi u Zadru i oduševila okupljene

Hurem se pojavila na svadbi u Zadru i oduševila okupljene
9

SPLITSKA HUREM Antonija Vučica pjeva prateće vokale u Vucinu bendu Živo blato. Vlasnica kafića kaže da joj imponira kad je gosti zovu po liku iz turske TV serije

VIDEO

Splićanka godinama boji kosu u narančasto. Antonija kaže da bi pristala živjeti u haremu jedino ako bi s njom bio Bali-beg, koji joj je najseksepilniji lik iz “Sulejmana Veličanstvenog”. 
Iako isprva nije gledala tursku seriju, Antoniji su prijatelji i obitelj svaki dan govorili da nevjerojatno sliči turskoj glumici Meryem Uzerli. Kako bi vidjela s kime je uspoređuju, pogledala je jednu epizodu i navukla se.

- Isprva mi se nije svidjelo što me zovu Hurem. Možda i jesmo slične, ali ona ima čudne i zločeste oči - smije se Antonija. Dodala je kako, ako pobijedi, šefa Vucu ne bi vodila na putovanje u Istanbul, nego prijateljicu. On pak nije imao pojma da mu je prateća pjevačica postala toliko popularna zbog sličnosti sa ženskim likom iz sapunice.
- Nemam vam ja pojma o čemu govorite. Ništa ja to ne gledam - rekao je Siniša Vuco.

Antonija je vlasnica splitskog kafića Antalija. Kaže da nije dobio ime po turskoj pokrajini, nego po pjesmi koju je pjevala. 

- Gosti često misle da je vlasnik Turčin pa naručuju tursku kavu - kaže Splićanka.

Iako joj je Tuska vrlo zanimljiva i privlačna, o njezinoj kuhinji ne zna gotovo ništa.

- Jedino znam za baklave i rahat lokum. Čujem da su ondje mnogo ukusnije nego u našim slastičarnicama - rekla je. 

Naše dvojnike na cesti zovu Sulejman i Hurem

Bračni par Koncurat iz Kalija na otoku Ugljanu nije imao pojma tko je Hurem do vjenčanja njihovih prijatelja u Zadru.

- Svi su govorili ‘došla je Hurem’. Ma tko je ta, pitali smo se supruga Ana i ja - kaže Damir, zapovjednik ribarskog broda. Nakon svadbe pogledali su “Sulejmana Veličanstvenog” i zaključili kako je to istina. Milorada Baloga (42) prijavila je kći Senada koja mu je zamotala turban oko glave kako bi što više sličio Sulejmanu. Tata joj, kaže, gleda seriju iako to ne želi priznati. No bilo mu je drago kad mu je rekla da će ga prijaviti na natječaj jer mu svi u ulici viču “Sulejmane”.

Anto Jozinović (63) omiljeni je automehaničar u Kaštel Lukšiću koji sam radi u svojoj radionici. Prijavila ga je susjeda Andrea koja je uvjerena da je isti sultan.

- Kad sam prijateljicama pokazala njegovu fotografiju, pitale su me je li to onaj iz serije - kaže Andrea. Ivan Blažek (55) pohvalio se kako je njegova dugačka brada zbog popularne serije napokon došla u modu. 

Žene žele njezinu boju kose, a dečki muževnu bradu

Od početka prikazivanja serije “Sulejman Veličanstveni” Hrvatice su poludjele za narančastom kosom i sjajnim nakitom kakav Hurem nosi. Sve više hrvatskih muškaraca pustilo je bradu kakvu ima sultan Sulejman.

Požurite, natječaj je otvoren do 10. prosinca

Fotografije s imenom, prezimenom, godinama, adresom i brojem mobitela pošaljite nam do ponedjeljka 10. 12. 2012. na reporter@24sata.hr. Pobjednike biraju dvojnici Šeherezade i Onura iz “1001 noći” - Danko Friščić i Erna Kranjčec. Hrvatski Sulejman i Hurem osvojit će putovanje u Istanbul. Ostalih šest finalista dobit će knjige Colina Falconera “Sulejman Veličanstveni: Sultanov harem”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura
CRNA MODNA KOMBINACIJA

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura

Pjevačica je izabrala crno-bijelu kombinaciju. Nosila je komplet marke Jil Sander, torbicu Jacquemus, no najviše pažnje su dobile njezine cipele