Obavijesti

Show

Komentari 0

Hurts stižu na Petrovaradinsku tvrđavu, nastupat će na Exitu

Hurts stižu na Petrovaradinsku tvrđavu, nastupat će na Exitu
2

Publika EXIT-a može očekivati nezaboravni koncert jer su Hurts svoj kultni status zaslužili upravo svojim živim festivalskim nastupima. Na Exitu sviraju 13. srpnja

VIDEO

Jedan od najboljih koncertnih sastava, magnetični Hurts, nastupit će na glavnoj pozornici EXIT festivala u nedjelju, 13. srpnja i zajedno s grupom Suede priredit će savršenu nedjeljnu večer na Petrovaradinskoj tvrđavi. 

Publika EXIT-a može očekivati nezaboravni koncert jer su Hurts svoj kultni status zaslužili upravo svojim živim festivalskim nastupima pa su tako, između ostalog, izglasani i za najbolji koncert poznatih Glastonbury i T In The Park festivala i to ispred U2-a, Coldplaya, Arctic Monkeysa, Beyonce i mnogih drugih.

Njihovi koncerti poznati su po jedinstvenoj audio-vizualnoj estetici prožetoj hitovima kojima su osvojili svjetske top liste, kao što su Wonderful Life, Miracle, Somebody To Die For, Stay, Sunday. Pozornost svjetskih medija privukli su i duetom s pop divom Kylie Minogue (Devotion), kao i najpopularnijom obradom njenog hita Confide in Me. Hurts su postali poseban fenomen u suvremenoj kulturi budući da su izbrisali granice ustaljenih glazbenih žanrova, stvarajući svoju jedinstvenu stilsku fuziju pa su uz pop rock publiku osvojili i elektronsku scenu suradnjom s Calvin Harrisom i hitom Under Control.

Hurts svjetsku popularnost dostižu već sa svojim prvim albumom ‘Happiness’ iz 2010. godine, koji je bio visoko smješten na top listama najboljih albuma u Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj, Poljskoj, Finskoj, kao i u Srbiji i regiji. Vodeći singl s albuma, Wonderful Life, postao je jedan od najpopularnijih singlova na radio stanicama širom svijeta, dostigavši 20 milijuna pregleda na Youtube kanalu benda.

Ubrzo su uslijedile i mnogobrojne glazbene nagrade i nominacije, među kojima su i NME nagrade za najbolji novi sastav i najbolji video (‘Sunday’), Virgin nagrada za najbolji sastav, MTV, ECHO, BAMBI nagrade i mnoge druge.

2013. izlazi novi album Exile koji je ušao u top 10 liste širom zemljine kugle. Album za članove sastava predstavlja ‘novi oblik hrabrosti’: “Sve što smo oduvijek željeli je imati hrabrosti riskirati… Prvi album kosio se sa svim što je tada bilo popularno u glazbi. Zbog toga smo zvučali tako jedinstveno u odnosu na ostale. Sada, međutim, ljudi znaju kako Hurts zvuče i ne možemo više tako raditi. Morali smo se promijeniti. A s ovim albumom to smo i napravili.”

Domaća publika imat će priliku prvi put čuti hitove ‘Miracle’ i ‘Somebody to Die For’ uživo upravo na EXIT-u 13. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Rade Šerbedžija nam otkrio sve o novoj ulozi: 'Lijepo je glumiti na svom zagrebačkom jeziku...'
24SATA NA SETU 'VELIKOG PERICE'

Rade Šerbedžija nam otkrio sve o novoj ulozi: 'Lijepo je glumiti na svom zagrebačkom jeziku...'

Šerbedžija u 'Dnevniku velikog Perice' glumi glazbenog menadžera. 'To je na neki način 'nasljednik' Ernesta Fulira iz filma, kojeg je igrao veliki Relja Bašić', rekao je glumac za 24sata

Zvijezde za 24sata o nagradi za Lasagnu: '50.000€ je bijedno i malo! Što danas možete s time?'
DONIRAO SVE BOLNICAMA

Zvijezde za 24sata o nagradi za Lasagnu: '50.000€ je bijedno i malo! Što danas možete s time?'

Grupa Riva je dobila ručne i zidne satove, Tonči Huljić za 24sata kaže da nije iznenađen Markovom donacijom, a Mrle iz Leta 3 smatra da najviše naje*u sportaši
Svećenik opleo po Severini, ona mu odgovorila: 'Ja sam samo imala dobar seks. Želim ti isto'
REAGIRALA NA NEGATIVAN KOMENTAR

Svećenik opleo po Severini, ona mu odgovorila: 'Ja sam samo imala dobar seks. Želim ti isto'

Nakon što je Severina pozvala pratitelje da potpišu peticiju za pravo na pobačaj, našla se na meti negativnih komentara