Obavijesti

Show

Komentari 15

I. Brkljačić nakon ispadanja iz showa: Bilman vrijeđa ljude...

I. Brkljačić nakon ispadanja iz showa: Bilman vrijeđa ljude...
3

Davor Bilman iz 'Plesa sa zvijezdama' kaže da je šteta što je Ivana Brkljačić šalu o težini shvatila osobno. Bacačica kladiva kaže da ne bi trebao vrijeđati ljude u showu

VIDEO

Žiri je predvidljiv. Zna se kakvu ulogu svaki od članova ima. Za bolju gledanost preporučila bih da Milka Babović malo bude gruba, a Davor Bilman simpatičan. Od njega nisam čula lijepu riječ ni za koga. Kritizirati treba s temeljem, a ne vrijeđati ljude, kaže Ivana Brkljačić.

Bilmanu je žao što je Ivana njegovu izjavu shvatila ozbiljno i osobno.

- Ispred mene su stajali Ivana, njen partner Marko Herceg i Duško Ćurlić. U šali sam rekao da samo jedan od njih pravilno koristi svoju težinu. To nije bilo upućeno Ivani - kazao je Bilman.

Ivaninu izjavu Večernjem listu da ona možda ima pet kilograma više, ali on ima pet milijuna dlaka manjka, plesni stručnjak nije htio komentirati. Bivša bacačica kladiva kaže da se i ona samo šalila te da je komentari na račun izgleda ne smetaju.

- Ja sam u životu imala izbor: biti mršavica ili ići na tri olimpijade. Izabrala sam ovo drugo. Meni nije lako smršavjeti jer nemam salo nego mišićnu masu, koja se najteže skida. Trebala bih prvo atrofirati. Predložila sam treneru da me malo stavi u gips da mi odu mišići, ali rekao je da ne smijem - smije se Brkljačić.

Druga izbačena sudionica 'Plesa sa zvijezdama' kaže da nikome ne zamjera. Show joj je bio prekrasno iskustvo i promijenio ju je.

- Bila sam bez samopouzdanja za ples, trebalo me čupati sa stolice. Morala sam plesati pred milijun ljudi da se oslobodim straha. Promijenila sam mišljenje o nekima. Mila Horvat je, primjerice, jako simpatična - kaže Ivana.

'Dinko se koristi showom za privatne interese'

Nakon što je odlukom predsjednika žirija prvi ispao iz emisije, Hrvoje Rupčić kazao je da je Dinko Bogdanić neprofesionalan i da valjda misli kako se može showom koristiti za privatne interese. Bogdanić je odgovorio da mu je Brkljačić bolje plesala i da ne mora objašnjavati odluke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama