Show

Komentari 1

I ekipa iz Detoura jedva čeka nezaboravni tulum na Bundeku

I ekipa iz Detoura jedva čeka nezaboravni tulum na Bundeku

Posjetitelje na festivalu Zagreb Chill&Grill powered by Coca-Cola očekuju odlična klopa i cuga te sjaji ritmovi izvođača među kojima je i sastav Detour

Na zagrebačkom Bundeku od 28. travnja do 1. svibnja kreće glazbeno kulinarska senzacija Zagreb Chill&Grill powered by Coca-Cola. Jedan od izvođača je i vrhunski bend Detour koji  će zasvirati u nedjelju u 20:30 sati, a što sve spremaju za posjetitelje otkrili su u studiju 24sata.

RAZGOVOR MOŽETE PRATITI OVDJE:

- To je izvrsna prilika, pozivam sve da dođu, predstavit ćemo novi singl - rekao je predvodnik Detoura Nenad Borgudan.

Gina Victoria Detouru se pridružila prije godinu dana, a Borgudan kaže da je izrazito zadovoljan suradnjom te da su našli pravu djevojku u pravo vrijeme.

- Kad je Maja otišla moglo je biti svega, ali imali smo sreće - kaže Borgudan.

Publici će u nedjelju predstaviti novi singl 'Biram' čiji je spot izašao prije nekoliko dana, a inspiriran je filmom 'Full Metal Jacket' te progovara o društvenim temama.

- Svi smo prilično nesretni svime što se oko nas događa pa je tako nastala i ova pjesma - rekao je.

Zagreb Chill&Gril powered by Coca-Cola otvara se u petak, 28. travnja, u 17 sati, (od subote do ponedjeljka traje od 12 do 23 sata). Organizatori projekta su 24sata i Gastro.hr, a partneri PIK Vrbovec, Jack Daniel's, Dacia, Kotányi, Kisko, Permetal, President, TABASCO®, Konzum i mnogi drugi... 

Pratite nas na Facebooku, Gastro.hr i portalu Chill&Grill.

Najčitaniji članci