Obavijesti

Show

Komentari 16

I njima je kriza: Lopez spustila cijenu za čak 70 milijuna kuna

I njima je kriza: Lopez spustila cijenu za čak 70 milijuna kuna
1

Za vilu s devet spavaćih soba, 12 kupaonica i ogromnim bazenom 2015. godine tražila je 119 milijuna kuna. Kupila ju je dok je još bila u braku s pjevačem Markom Anthonyjem

VIDEO

Otkad se uselila u novi dom na Bel Airu, vrijedan 196 milijuna kuna, Jennifer Lopez (48) neke je svoje nekretnine dala na akciju.

Za vilu s devet spavaćih soba, 12 kupaonica i ogromnim bazenom 2015. godine tražila je 119 milijuna kuna. Sad je cijenu rezidencije u Kaliforniji spustila za 70 milijuna. Jennifer je u vili imala i privatno kino, teretanu te studio za snimanje pjesama. S takvim popustom lako je našla kupca, pa je pjevačica pred potpisivanjem kupoprodajnog ugovora. Američki mediji šale se da su joj računi na Bel Airu preskupi.

 

Ready... #shadesofblue #sethmeyers #pressweek

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

- Nema razloga da ne spustim cijenu. I za vilu na Bel Airu tražili su 280, a prodali mi je za 196 milijuna kuna. Cjenkanja su normalna posebice kad se radi o tako vrijednim nekretninama - rekla je Jennifer. 

Latino ljepotica nedavno je gostovala u 'Ellen DeGeneres Showu' u kojem je morala odabrati dečka koji joj se više sviđa. Komičarka joj je ponudila Efrona, Stylesa, princa Harryja i Bradleya Coopera.

- Jennifer je slobodna jer je prezaposlena i nema vremena za spojeve - rekla je Ellen i objasnila pravila igre. Kada je latino ljepotica vidjela Zaca i Stylesa bilo joj je teško odlučiti se.

- Ja bih obojicu - nasmijala se Jennifer, a nakon nekoliko trenutaka ipak se odlučila za pjevača. Ellen je nastavila s igrom i pokazivala joj i ostale dečke, ali glazbenica se čvrsto držala Stylesa.

 

Pretty much... #currentsituation

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu