Obavijesti

Show

Komentari 61

Iako je oštra na jeziku, sutkinja Britney ne libi se ni zaplakati...

Iako je oštra na jeziku, sutkinja Britney ne libi se ni zaplakati...
15

Sutkinju 'X Factora' Britney Spears pogodio je nastup Don Phillipa s kojim je prije deset godina snimila duet. Jecao je nakon što mu je rekla da to nije ono što žele

VIDEO

U drugoj sezoni američkog showa 'X Factor' oči javnosti uprte su na nove članice žirija, Britney Spears (30) i Demi Lovato (20). Britney ne štedi natjecatelje svojim negativnim komentarima. Jednom je sugerirala da nađe učitelja koji će ga naučiti kako treba pjevati dok je drugima dala do znanja da su djelovali lažno i da im je nedostajao 'wow faktor'. Nakon što je jedan od natjecatelja Demi Lovato optužio da koristi playback tijekom nastupa uživo, Spears je priskočila u njezinu obranu.

- Želim znati tko vas je pustio na pozornicu. Osjećam se nelagodno čak i dok gledate u mene - rekla je 50-godišnjaku čiju je izvedbu pjesme 'Candy Girl' bilo 'bolno' slušati.

Glazbeni producent Cowell te je večeri pokazao svoju nježniju stranu. Zaplakao je nakon što je Jillian Jensen (19) emotivno otpjevala hit 'Who You Are' britanske pop pjevačice Jessie J.

Najmlađa sutkinja u showu Demi Lovato (20) u šali mu je rekla: Oh, ti imaš srce.

Jillian, učiteljica klavira iz Massachusettsa, sucima je rekla da je bila žrtva zadirkivanja i nasilnog ponašanja kolega u školi. Komentirala je kako su se rugali njezinim pjesmama i priznala kako putem glazbe uspijeva prevladati svoju tugu. Rekla je da joj je Lovato inspiracija i priznala kako čak ima tetovažu koja glasi 'Ostani jaka' - iste riječi koje je Demi tetovirala na zapešću. Nakon toga se slomila u suzama na pozornici, a Lovato je krenula prema njoj kako bi je utješila.

- Mislim da ti stvarno ne bi trebala plakati sada. Bila si nevjerojatna - rekla joj je Britney na što je Lovato dodala da joj je slomila srce dok je pjevala i da ne može vjerovati koliko je bila nevjerojatna.

Među natjecateljima koji su dobili pozitivne kritike od sva četiri suca bio je i dječak iz Teksasa koji nevjerojatno nalikuje Justinu Bieberu. Britney je posebno pogodio nastup 32-godišnjeg vokalnog trenera Don Philipa. Don, koji je snimio duet 'I Will Still Love You' s pop princezom prije deset godina, očajnički se trudio impresionirati je, no njegov vokal nije bio na očekivanoj razini dok je pjevao Beyoncin hit 'Halo'.

- Mislim da si kroz godine prošao kroz puno teškoća, no tvoj glas ne odgovara standardima 'X Factora' i onoga što mi želimo - rekla mu je Britney dok je on jecao na pozornici. 

Britney zabranila alkohol i lijepe žene u backstageu

Britneyjin tim zabranio je alkohol u backstageu i pobrinuo se za to da ga pjevačici nitko ne pošalje kao dar.

- Ovo je vrlo važno. Tražimo da ispraznite sav alkohol iz minibarova. Nema darova poput vina ili drugih alkoholnih pića, molimo vas - navodi se u zahtjevu njezinih predstavnika.

No piće nije jedino što se ne smije naći u backstageu.

- Britney je propisala da nitko od osoblja koje radi s njom ne smije biti previše lijep - tvrdi izvor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 61

VIDEO

Lana Klingor Mihić pokazala je kako izgleda u bikiniju! 'Kakvo tijelo! Odakle ti snaga za sve?'
ODLIČNA FIGURA

Lana Klingor Mihić pokazala je kako izgleda u bikiniju! 'Kakvo tijelo! Odakle ti snaga za sve?'

Glazbenica i poduzetnica kaže kako se ne misli natjecati s mlađim ženama, ali pazi na svoje zdravlje i figuru. Na svoju posljednju fotku dobila je hrpu pozitivnih komentara

Diletta Leotta: 'Rekli su da sam uspjela samo zbog svojih grudi'
IMALA JE SAMO 20 GODINA

Diletta Leotta: 'Rekli su da sam uspjela samo zbog svojih grudi'

Kod kuće sam te večeri ispustila oslobađajući krik. To je probudilo lava u meni, naučila sam puno nakon toga, rekla je sportska novinarka
Tajči otkrila kojeg je domaćeg glumca ljubila u danima najveće slave: 'Mi smo dugo bili par!'
OTVORILA SE

Tajči otkrila kojeg je domaćeg glumca ljubila u danima najveće slave: 'Mi smo dugo bili par!'

Svi su imali simpatije prema nekom, realno, imala sam i ja, rekla je pjevačica