Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
119 komentara

Ibrahimovićev dvojnik izazvao pomutnju: Svi htjeli autogram

SAMO ŠTO NIJE DRIBLAO U hotel Pinija u Petrčanima došao je u luksuznom Audiju i više od sat vremena pozirao je s obožavateljima i davao im autograme

Snimio čitatelj
Foto: Snimio čitatelj
119 komentara

Kad se dvojnik Zlatana Ibrahimovića (33) pojavio na bazenu hotela Pinija u Petrčanima, za njim su najprije potrčala zadivljena djeca, a zatim i njihovi roditelji.

Svi su se htjeli fotografirati s dvojnikom, a on je strpljivo udovoljavao njihovim željama, pozirao i potpisivao im papiriće s autogramom za uspomenu.

- Bilo mu je drago, rado je sve to obavljao, iako je trajalo više od sat vremena - kaže nam očevidac, koji je dvojnika zvijezde fotografirao kad je napokon uspio sjesti uz bazen i odmoriti se. Doznajemo i kako je dvojnik u hotel stigao u skupom bijelom Audiju, pa je slika bogate zvijezde bila sasvim upotpunjena. Zlatanov dvojnik ima identični repić kakav godinama fura slavni nogometaš i tetovaže, a može se pohvaliti i “isklesanim” torzom. Samo što je Zlatanovo tijelo ukrašeno s mnogo više tetovaža. Najdojmljivija je ona crvenog zmaja, koja mu predstavlja borbu i žestoku želju za dokazivanjem. Na Zlatanovu lijevom ramenu nalazi se japanska riba koi, koja simbolizira muškost i plodnost, a na donjem dijelu leđa su mu iscrtani budistički simboli koji predstavljaju vjetar, vodu, vatru i svemir. Na šakama je istetovirao datume rođenja roditelja, Jurke i Šefika, a na ramenu sinova, Maximiliana (9) i Vincenta (7). Na zglobovima mu piše “Samo mi Bog može suditi”. Nedavno je oduševio javnost skinuvši majicu na utakmici i pokazavši 15 tetoviranih imena. Riječ je o stvarnim ljudima koji se bore s glađu. Švedski je reprezentativac član humanitarnog programa World Food, koji se bori protiv gladi u Africi.

Naši partneri pišu
Message