Obavijesti

Show

Komentari 89

Ide dalje, a od Houdeka dobila sendvič: Sam sam ga tostirao

Ide dalje, a od Houdeka dobila sendvič: Sam sam ga tostirao
19

Iva Gortan jedna je od osmero kandidata koji su se plasirali u daljnje natjecanje u showu 'The Voice'. Kad je rekla da je gladna, Jacques joj je na binu donio sendvič

VIDEO

U showu “ The Voice ” nastavila se potraga za najljepšim glasom Hrvatske, a publika i mentori odabrali su najboljih 16 pjevača koji će nastaviti natjecati za tu titulu. Ove subote nastupilo je 12 natjecatelja, po tri iz svakog tima. Gledatelji i slušatelji su nakon nastupa svakog trojca imali po pet minuta za glasovanje. Natjecatelj s najviše glasova publike osigurao si je ostanak u showu dok je od preostalo dvoje mentor izabrao tko će ispasti, a tko ostaje u showu.

Mentor Ivan Dečak odlučio je da u drugoj emisiji uživo nastupaju Marin Jurić Čivro, Iva Gortan i Dario Došlić.

Tim mentora Tonyja Cetinskog predstavili su Iva Ajduković, Jure Brkljača i Božidarka Matija Čerina.

Iz tima Indire Levak nastupili su Tomislav Užarević, Mateo Resman i Ana Opačak.

Emisiju je zaključio tim Jacquesa Houdeka , a nastupili su Egon Marić, Dino Petrić i Pjerino Ružević.

Svih 12 kandidata na početku je zajedno otpjevalo pjesmu 'Ljubavna' Parnog valjka.

VIDEO

U daljnje natjecanje idu Marin Jurić Čivro, Iva Gortan, Iva Ajduković, Jure Brkljača, Ana Opačak, Mateo Resman, Dino Petrić i Pjerino Ružević .

Show su pak večeras napustili Dario Došlić, Božidarka Matija Čerina, Tomislav Užarević i Egon Marić.

TIM DEČAK

Marin Jurić Čivro probio je led u drugoj emisiji uživo. Pjevao je pjesmu ' Hallelujah ' Leonarda Cohena . Publika mu je gromoglasno pljeskala i sam je bio zadovoljan svojom izvedbom jer je uspio pobijediti tremu.

VIDEO

- Ovako otvorit show... koga ovo nije dirnulo u srce, taj ni nema srce. Ovo je jednostavno bilo sjajno - rekao je Marinu Mentor.

Iva Gortan pjevala je Adelein hit  ' Set Fire To the Rain ' i još jednom pokazala svoje velike glasovne mogućnosti. Rekla je da je tijekom izvedbe osjećala vatru u sebi, ali pomalo i glad. Jacques joj je na binu donio sendvič koji je imao spremljen da se najede ako sam ogladni.

VIDEO

- Jacques, ne moraš potkupljivati kandidate, već su izabrali timove. Iva, garantiram ti da je taj sendvič sam tostirao i podgrijao. Zapalila si publiku i studio, a sada slobodno uživaj u sendviču koji si dobila - rekao je Dečak.

Dario Došlić publici u studiju i gledateljima predstavio se pjesmom ' Questo Piccolo Grande Amore ' koju u originalu pjeva Claudio Bagloni. Dario je rekao da mu je bilo jako lijepo tijekom izvedbe.

VIDEO

- To je to veliko srce u tom čovjeku koji je ušetao u studio i oduševio me. Bravo - kratko je rekao Dečak.

Od troje Dečakovih kandidata najviše glasova publike dobio je Marin i tako se odmah plasirao u daljnje natjecanje. O sudbini Ive i Darija morao je odlučiti sam Dečak.

- Vrlo sam emotivan. Teško mi je uopće sročiti zašto ću izabrati nekog, ali ovo je show i moram odlučiti. Dalje s mojim timom ide Iva - rekao je Dečak. Darija je zamolio da mu ne zamjeri i rekao mu da je od njega puno naučio i bio divan član njegova tima.

TIM TONY

Iz Tonyjeva tima, prva je zapjevala Iva Ajduković . Pjesmu ' Domino ' koju u originalu pjeva Jessie J otpjevala je bez greške. Sama Iva rekla je da je ekstra zadovoljna svojom izvedbom.

VIDEO

- Moram odat poštovanje vašoj interpretaciji. Bila ste fenomenalna. Uživali smo u vašem pjevanju - rekao joj je mentor Tony.

Jure Brkljača pjevao je hit Indexa ' Bacila je sve niz rijeku '. Svojom je izvedbom bio zadovoljan.

VIDEO

- Svi mi uživamo i proživljavamo svašta kad oni pjevaju. A kasnije kad moramo komentirati, onda je problem. Ovo je bila čista petica što se mene tiče - komentirao je Tony Jurinu izvedbu.

Božidarka Matija Čerina pjevala je ' Sweet Dreams ' grupe Eurythmics .

VIDEO

- Bez obzira na ishod ikad ičega, Bobica, molim te da uvijek budeš nasmijana kao što i sad jesi. Znam da se nećeš vaditi na prehladu, ali unatoč njoj pjesmu si izvela jako dobro - rekao je Božidarki Tony.

Glasovima publike dalje se izravno plasirao Jure, a Tony je morao izabrati između dvije dame, Ive i Božidarke, Tony je izabrao Ivu.

Između Rijeke i Sinja moram izabrati. Kuda ću se lakše voziti nakon izbora... Bobica, presretan sam što smo se družili, svi smo te zavoljeli, nemoj se, molim te, ljutiti - rekao je Tony objašnjavajući svoj izbor.

TIM INDIRA

' Wonderwall ' Paula Anke pjevao je Tomislav Užarević . Rekao je da će biti sretan kad će na bini moći izvesti barem 20 posto koreografije koju u svojim nastupima izvodi njegova 'šefica' Indira.

VIDEO

- Bio si fantastičan. dokazao si da swing može pjevati i klinac iz Đakova, ne samo Frank Sinatra - rekla mu je Indira.

Mateo Resman pjevao je hit Katy Perry ' I Kissed a Girl ' s rock 'štihom'. Bio je zadovoljan izvedbom, a pohvalila ga je i Indira.

VIDEO

- Ovo je bilo krasno. Znala sam da ti to možeš. Super si, super - komentirala je Indira.

Ana Opačak pjevala je Gibonnijevu ' Temperu ' na francuskom. Izvedbom je bila presretna i atmosfera u studiju bila joj je izvanredna.

VIDEO

- Ana, je 't'aime. Iz nastupa u nastup me oduševiš i ponovno si me raspametila. Blago meni što te imam. Ovo je bila čarolija - rekla joj je Indira.

Na osnovi glasova gledatelja, dalje se direktno plasirala Ana Opačak. Indira je teško donijela odluku tko će ići dalje.

- Ponosna sam na svaki ton i osmijeh koji ste večeras dali. Obojicu vas puno volim, ali moram izabrati jednog. Dalje će sa mnom ići Mateo - rekla je Indira dok joj je Jacques šaptao da ne sluša Jacquesov savjet, već svoje srce i razum.

TIM JACQUES

Prvi iz Houdekova tima publici u studiju i gledateljima predstavio se Egon Marić s pjesmom ' Royals ' koju u originalu pjeva Lorde .

VIDEO

- Egon je potencijalna svjetska zvijezda. Bije ga glas da je lijep k'o grijeh, ali ima i talenta i to mu nitko ne može osporiti. Hvala ti što si demantirao zle jezike koji su mislili drugačije - rekao mu je Jacques.

Dino Petrić pjevao je hit pokojnog Toše Proeskog ' Pratim te '. Nakon izvedbe je jedva došao do zraka i rekao da se osjeća sjajno.

VIDEO

- Ako ovo nije kandidat za najljepši glas Hrvatske, onda ne znam tko je - kratko je komentirao Jacques.

- Užasno sam zadovoljan. Osjećam da sam sve dobro napravio - rekao je Pjerino Ružević koji je pjevao Rihannin hit ' Diamonds '.

VIDEO

- Kad dođeš na scenu, osjećaš se kao pobjednik. Ja te razumijem. To je teret, ali ostavljaš srce na sceni svaki put i to se vidi - rekao mu je Jacques.

Iz Jacquesova tima glasovima gledatelja dalje se direktno plasirao Dino Petrić koji je od sreće i zaplakao, a Jacques je između Egona i Pjerina izabrao Pjerina Ruževića.

- Ovo je Sofijin izbor. Ja ne mogu ovdje odlučit dobro. Korektan sam i pošten i ne zanimaju me teorije zavjere. Obojica želite prave stvari u glazbi i pomoći ću vam koliko mogu, ali Pjerino je večeras imao bolji nastup - rekao je Houdek.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine

Ivana Knoll uskočila u ružičasti bikini pa otkrila što ju sve čeka
'NIJE JOJ LAKO'

Ivana Knoll uskočila u ružičasti bikini pa otkrila što ju sve čeka

Da će ponovno bodriti Hrvatsku reprezentaciju na Europskom prvenstvu, otkrila je prije mjesec dana
Poslušajte nikad objavljenu Oliverovu snimku uz klavir...
'NE MOGU TI REĆI'

Poslušajte nikad objavljenu Oliverovu snimku uz klavir...

Posljednje objavljena pjesma Olivera Dragojevića nagrađena je Cesaricom za Hit ožujka, a na YouTubeu je objavljena orginalna njegova verzija