Obavijesti

Show

Komentari 33

Ideš, Pipi! Sasso plijeni pažnju svojim izgledom i u 57. godini

Ideš, Pipi! Sasso plijeni pažnju svojim izgledom i u 57. godini
1

Bivša Pipi djevojka i Miss Jugoslavije povukla se iz javnosti, no fanove povremeno obraduje seksepilnim fotografijama izazovnog tijela. Danas je u sretnoj vezi s kirurgom Hrvojem Tomasovićem, a živi u Samoboru.

VIDEO

Ana Sasso postala je seks-simbolom Jugoslavije, kad je u mokroj majici izronila iz mora na splitskim Bačvicama početkom osamdesetih. Nedugo nakon toga se na izboru za Miss svijeta u Londonu plasirala u prvih 15. U 57. je godini, no izgleda jednako zanosno kao prije 40 godina. Na društvenoj mreži objavila je fotografije u kupaćem kostimu i pokupila same pohvale na račun izgleda.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#enjoylife💯 #enjoythemoment 🎶🎵😎 #enjoythelittlethings ❤ #enjoytimes✌&❤

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63) on

Ana, koja se povukla iz javnosti, svojedobno nam je rekla da vježba tri puta na tjedan u teretani i trči. Vježba od 18. godine. Prijatelji je zezaju da je proždrljivica jer ne ograničava se u hrani i jede sve osim ananasa, koji ne voli.

- Svi misle da sam stalno po nekakvim salonima za uljepšavanje. Jedino idem u frizerski salon - rekla nam je Ana svojedobno.

Ipak, nekoliko godina kasnije poželjela je malo veće usne pa ih je povećala hijaluronskim filerom. U svijet showbiza ušla je 1981. hostesirajući na Splitskom festivalu, gdje su je zapazili modni znalci. Tad je snimila prvu reklamu za Pipi, a dvije godine poslije i drugu. Miss Jugoslavije postala je 1982.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#summervibes☀️ #lovesunydays☀️❤ #relaxingwithsea💦

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63) on

Na poziv strane agencije otišla je na kasting u London, gdje je trebala snimiti katalog. Tadašnji dečko, pomorac Nikša, nije bio oduševljen time pa je pitala agenciju može li i on s njom na snimanje. Agencija to nije odobrila i Ana je odustala od snimanja.

- Možda sam trebala ostati, možda bi mi to život odnijelo u drugom smjeru, ne znam. Danas mi ničega nije žao – istaknula je Ana.

Ana Sasso najlonkama privukla svu pažnju na zabavi sportaša
Ana Sasso najlonkama privukla svu pažnju na zabavi sportaša

Danas je u sretnoj vezi s kirurgom Hrvojem Tomasovićem, koji radi u zagrebačkoj Klinici za tumore. Zbog ljubavi Ana se preselila u Samobor. Duhovnost i religija sastavni su dio njezina života. Sasso i Tomasović upoznali su se u splitskoj bolnici kad mu je 2005. godine došla na pregled, a ubrzo ju je počeo osvajati. Splitska ljepotica je nedugo potom “pala” na kirurgovu, kako je kasnije rekla u intervjuu, “jednostavnost, iskrenost i spontanost”.

- Nažalost, u tom periodu imala sam nekakvih zdravstvenih tegoba. Hrvoje se pokazao kao velika podrška. Uslijedilo je prijateljstvo, a ubrzo nakon toga i ljubav - rekla je Ana.

Svojedobno je u intervjuu rekla da je prije Hrvoja imala turbulentan život.

- Čudne stvari su mi se događale. Jedan molitvenik dospio je u moje ruke. Jednostavno sam osjetila potrebu za molitvom. Stvari u mojem životu ubrzo su se počele mijenjati. Upoznala sam i Hrvoja. Nakon toga slijedi isto jedna po meni neobjašnjiva situacija. Završili smo na duhovnoj obnovi kod patera Zvjezdana Linića - izjavila je svojedobno Ana.

Par je prije deset godina na jedno vrijeme prekinuo vezu, no shvatili su da ne mogu jedno bez drugog.

- Ana je prva žena u mojem životu koja je bila starija od mene. Kao mladić znao sam reći da bih na takvu vezu pristao samo zbog Raquel Welch ili - Ane Sasso. I, eto, moja stilska figura postala je u jednom trenutku stvarnost. Prekinuli smo 2010. godine, ali nastavili smo živjeti zajedno u mojem stanu od 50-ak četvornih metara na splitskim Gripama - rekao je tad Tomasović za Gloriju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...