Obavijesti

Show

Komentari 27

Idila na Žnjanu: Mirta Šurjak i G. Rosso uživaju s djecom

Idila na Žnjanu: Mirta Šurjak i G. Rosso uživaju s djecom
6

Nakon što je ostala trudna, Mirta Šurjak nije željela otkriti tko je otac. Ubrzo se saznalo da je riječ o nogometnom menadžeru Giovanniju koji je radio u Izraelu

VIDEO

Iako su novinarka i bivši nogometaš dugo skrivali vezu od javnosti, njihove prve fotografije s kćeri i sinom iz Giovannijeva prvog braka iz Splita dokazuju da je par sretniji nego ikad.

Nogometni menadžer Giovanni Rosso (41) i HTV-ova novinarka Sportskog programa Mirta Šurjak (32) zadnjih nekoliko dana provode u Splitu. S kćeri Chiarom (2) sunčana poslijepodneva koriste za druženja na rivi ili duge šetnje na Žnjanu. Upravo su ondje u četvrtak poslijepodne odveli svoju mezimicu i Giovannijeva sina Vitu (9), kojega je bivši sportaš dobio u 20-godišnjem braku s bivšom suprugom Moranom. 

Djeca su se igrala na trampolinu i spuštala niz tobogane. Brižni tata isprva nije htio ispustiti djevojčicu iz ruku, ali čim je Chiara shvatila pravila igre, uživala je sama. Dok su se djeca zabavljala, roditelji su si na terasi obližnjeg kafića naručili piće i uživali u suncu.

- Smješkali su se dok je curica nespretno pokušavala održati ravnotežu na trampolinu - rekli su gosti kafića. Splićani su komentirali da je Mirta procvjetala nakon što je postala majka. I sama je nekoliko puta odlazila do skakaonice pokazujući pritom zavidnu liniju koju, kako je jednom prilikom rekla, održava jogom i plivanjem.
 Nakon što je ostala trudna, Mirta Šurjak nije željela otkriti tko je otac. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ubrzo se saznalo da je riječ o Giovanniju koji je radio u Izraelu, a novinarka je trudničke dane provodila u rodnom Splitu. Do sada su izbjegavali zajedno se pojavljivati u medijima, a svoju vezu nikad nisu komentirali. Navodno su se upoznali 2009. godine na zabavi. Nakon što im se rodila kći, nagađalo se da je Giovanni zaprosio Mirtu jer su je snimili s prstenom na desnoj ruci.

Šurjak je glasine o zarukama demantirala rekavši da je sporni prsten dobila od majke za 18. rođendan.

Rodila prije pola godine: Mirta Šurjak 'isfurala' vruće hlačice 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu