Obavijesti

Show

Komentari 3

Iggy plesao s fanovima i zvao ih da se popnu na pozornicu

Iggy plesao s fanovima i zvao ih da se popnu na pozornicu
4

Prve veće zvijezde glavne pozornice nultog dana INmusic festivala bili su Bloc Party. Britanski indie bend prvi put je gostovao u Hrvatskoj. Uspjeli su zagrijati publiku

VIDEO

Hvala što nas slušate! Dođite na pozornicu i plešite s nama, viknuo je Iggy Pop. Nekoliko sekundi poslije okružilo ga je 50-ak ljudi. Zaštitari su se namučili da ih vrate u publiku.

Iako je kiša na Otoku mladosti na zagrebačkom Jarunu stvorila blatne kaljuže, obožavatelji su se na vrijeme opskrbili kabanicama i gumenim čizmama. Koncert australskog hard rock benda Airbourne, koji je mnoge podsjetio na legendarne AC/DC, okupio je tek šačicu ljudi. 

Prve veće zvijezde glavne pozornice nultog dana INmusic festivala bili su Bloc Party. Britanski indie bend prvi put je gostovao u Hrvatskoj. Uspjeli su zagrijati publiku i pripremiti ih za nastup benda Iggy and The Stooges. Vremešni roker koncert je otvorio hitom “Raw Power” iz 1973. Uslijedili su “Gimme Danger”, “1970”, “Your Pretty Face Is Going To Hell” i drugi. Bend je u Zagrebu predstavio i aktualni album “Ready To Die”.

Iggy Pop dva puta se spuštao među fanove, a potpuna euforija nastala je kad ih je pozvao na pozornicu. Svi su ga htjeli dotaknuti i fotografirati se s njim.

Na susjednoj World pozornici svirao je bosansko-hercegovački hip-hoper Frenkie (31).

Odličnu atmosferu pokvarili su samo redovi za piće. Zbog fiskalne blagajne i posebnih računa na pivo se čekalo i više od sat i pol. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu