Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
65 komentara

Igor se probudio između dvije djevojke: 'Nešto je u zraku...'

Ja sam se nadao da će se nešto promijeniti sa svježim mesom koje je došlo, a koliko god budemo prelijevali iz šupljeg u prazno, ajme meni, Marko je komentirao novu djevojku

Foto: Nova TV
65 komentara

Nakon vožnje brodićem po rapskoj uvali, Marko je odlučio malo bolje upoznati novu djevojku Mariju Ninu te ju je odveo u svoj lokal u kojem se dovršavaju radovi. Očekivao je da će Ninu oduševiti njegov poslovni poduhvat, no njezin komentar da mu boje nisu najbolje, bio mu je poput 'hladnog tuša'.

Foto: Nova TV

- Sad bih ja trebao ponovno farbati zidove pa da ona dođe unutra i kaže, da, svjetlije je, ali može još svjetlije. Mi ne funkcioniramo tako - iznervirao se Marko. Nova djevojka mu je rekla i kako se voli praviti važan te kako na prvi pogled djeluje bahato.

- Ja sam se nadao da će se nešto promijeniti sa svježim mesom koje je došlo, a koliko god budemo prelijevali iz šupljeg u prazno, ajme meni - komentirao je Marko pridošlicu. Dok su Nives i dvije Marije bile uvjerene kako će sljedeća djevojka na eliminaciji biti Nina, Marko ih je sve iznenadio obznanivši da show napušta Maria Kufla.  Kao razlog je naveo je taj što je premlada za njega.

VIDI OVO: ZVUK KOJi JE SRUŠIO INTERNET - Laurel ili Yanny?

Foto: Nova TV

- Mislila sam da će Nina ispasti, ali kada je rekao da ide jedna od Marija, znala sam da sam to ja - rekla je Maria, a Nives je komentirala kako uopće nije fer, ali ako Marko voli show, onda joj je jasno. Zanimljivo je bilo i kod Igora koji je noć proveo u krevetu s dvije djevojke.

Vidi ovo: "Moja Croatia" je garantirani HIT!

Foto: Nova TV

- Zaspao sam između dvije djevojke, između Višnje i Hanny. Probudio sam se na drugoj strani samo s Hanny - ispričao je Igor. Višnja je komentirala kako je bilo očito da je nešto u zraku. Igor je otkrio i koja je djevojka do sada uspjela zauzeti prvo mjesto kod njega. 

- Osoba koja mi je jako prirasla srcu je Višnja i nije me strah to priznati. Po svemu mi odgovara, samo se bojim da ona nema isto takvo mišljenje za mene. Bojim se da osjećaji nisu uzajamni - istaknuo je Igor.  Nakon buđenja Igor je odveo djevojke na vožnju džipovima, a vrlo brzo pristigla je i mama Marica kako bi izvidila što se događa.

Foto: Nova TV

- Marica zna što se događa i kada treba njezina kontrola - našalila se Višnja. Za vrijeme utrke između Igora i Hanny, mama Marica predložila je Josipi da svoje razmirice riješe oružjem, pa su tako snage odmjerile u paintballu.

Foto: Nova TV

- Takvu opaku borbu nisam očekivala. Nešto ovako nisam vidjela. Mama nema milosti - iznenađena je
bila Višnja, a nakon poraza Josipa je komentirala kako ju je Marica pomela sa zemljom. Mama Merima svoje djevojke je odvela  na isprobavanje vjenčanica kako bi vidjela kojoj potencijalnoj nevjesti najbolje pristaje.

Foto: Nova TV

- Budući da smo došli skoro pred finale, ja bih voljela vidjeti kako one izgledaju u vjenčanici kao moje snahice. Sve su mi lijepe. Ne mogu ni jednu odvojiti -  zaključila je Merima. Nakon isprobavanja vjenčanica mama je Tamaru i Karolinu odvela na ručak, a Adnan Leu na kuglanje.

Foto: Nova TV

- Lea je lijepa cura, privlači me - otkrio je Adnan. Dok je Elvis bio na spoju sa Stankom, u kuhinji se između djevojaka vodio otvoreni sukob. Naime, mama Elanoris dala je Nikolini zadatak da pripremi ručak, a potom Doris i Tihani rekla da joj pomognu u pripremi. Budući da je Nikolina ručkom odlučila osvojiti Elvisa, dodatna pomoć nije joj se svidjela, pa je istaknuvši im da ne izgledaju sposobno s nožem jer su cure za šminkanje, izazvala otvorenu svađu.

Foto: Nova TV

- Malo je agresivna i nju gledati s nožem je opasno - zaključila je Tihana. Kako je Elvisu spoj sa Stankom za vrijeme jedrenja propao, ovoga puta pokušao se iskupiti odvevši ju na tečaj kiparstva.

- Između mene i Elvisa postoji neka iskra. Možda će se rasplamsati - rekla je Stanka. Elvis je zaključio da je Stanka kao i glina.

Foto: Nova TV

- Mora se sporije s njom i pažljivije. Moraš imati čvrstu ruku, a moraš znati i kada nježno treba - pojasnio je kandidat showa 'Ženim sina?'. Rađaju li se nove ljubavne iskre u showu, ne propustite doznati. 

Naši partneri pišu
Message