Show

Komentari 7

Ima neobične ukrase: 'Ecija, bor si okitila očerupanom kokoši...'

Ima neobične ukrase: 'Ecija, bor si okitila očerupanom kokoši...'

Radijska voditeljica ove je godine upotrijebila maštu te na specifičan način ukrasila božićno drvce. 'Omotala' ga je ružičastim perjem, a ispod je dodala krletku s anđelom kao ukras

Došao je mjesec prosinac, a s njime i pripreme za blagdane. Božić je na vratima i mnogi svoj dom već lagano ukrašavaju božićnim dekorima. Neki od celebrityja ponosno su pokazali kako idu pripreme i kako su ukrasili božićno drvce. A svoj bor pokazala je i radijska voditeljica Ecija Ivušić (34).

POGLEDAJTE VIDEO:

Ona se ove godine odlučila za pomalo drugačiju varijantu. Najprije je za 'Instastory' snimila puno ružičastog perja koje je pripremila za Božić. No ona ga je naposljetku stavila na božićno drvce. 

- Predivan si, ljubi te majka - napisala je Ivušić uz fotografiju drvca.

Ispod je objesila krletku u kojoj se nalazi platneni anđeo. Nije objasnila od kuda joj ovi specifični ukrasi za drvce, no ideja je, čini se, podosta originalna. Ostaje pitanje od kuda joj ovo perje i što ju je inspiriralo. Njezini pratitelji dijele fotografiju po društvenim mrežama i pitaju se je li 'očerupala' kokoš pa okitila drvce ili je perje možda od papige.

Prije Ecije na društvenim je mrežama božićne dekoracije pokazao i modni stilist Marko Grubnić (38). Kod njega standardno prevladava luksuz, uz bogato okićenu jelku i mnoštvo orašara. Ove je godine dodao i vrtuljak s konjima u bijeloj i zlatnoj boji.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S ECIJOM IVUŠIĆ:

Najčitaniji članci