Obavijesti

Show

Komentari 304

Ima savršeno tijelo i 17 godina nakon što je bila Miss Hrvatske

Uvijek dotjerana i s neizostavnim zaraznim osmijehom, bivša misica pojavila se na promociji modnog portala. Majka troje djece plijenila je poglede vitkim nogama

VIDEO

Na promociji jednog modnog portala, bivša Miss Hrvatske plijenila je poglede besprijekornim izgledom. U jednostavnoj kombinaciji, bijeloj bluzi i minici, Anica Kovač (36) pokazala je da se i 17 godina nakon što joj je pripala titula najljepše Hrvatice može pohvaliti savršenim tijelom i dugim vitkim nogama. 

Mnogima je i danas prva asocijacija na nju 'najbolje noge Hrvatske'

Ponosna majka troje djece, sina Marka i dviju kćeri, Leticije i Viktorije, često je isticala da ima sreće s genima zahvaljujući kojima izgleda besprijekorno.

Jednom je izjavila da bi poludjela da stalno mora paziti na liniju jer voli jesti i dodala da su za njezinu savršenu figuru zaslužna i njezina djeca za kojima stalno trči.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Supruga nogometaša Roberta Kovača i nakon tri poroda svojom pojavom i dalje oduzima dah. Jedino što je od estetskih operacija napravila na svom tijelu korekcija je grudi nakon rođenja kćeri Leticije.

Od svih hrvatskih predstavnica na Izboru za Miss svijeta, Anica je imala najviše uspjeha. Bila je prva pratilja Miss svijeta 1995. godine, osvojila je nagradu za najljepšu haljinu i bila Miss Europe.

Po mnogima najljepša naša misica i hrvatska WAG-sica, odnosno, žena nogometaša danas je obiteljska žena.

Uloga supruge nogometaša Roberta Kovača, kućanice i majke Anici nije teško pala. Nikad nije krila da joj je obitelj na prvom mjestu.

- Ja sam najsretnija u svoja četiri zida sa svojom djecom i ne bih ovaj život mijenjala ni za što. Oni traže puno pažnje i ljubavi, a ja sam najsretnija kada im kao majka to mogu pružiti. Ne pada mi na pamet nekom drugom prepuštati brigu za njih, djecu sam sebi rodila - izjavila je jednom. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 304
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje