Obavijesti

Show

Komentari 0

Imagine Croatia: Goatfish se bori za veliki finale u Švedskoj

Imagine Croatia: Goatfish se bori za veliki finale u Švedskoj
4

Zagrebački rock band Goatfish za sada ima tri sjajne autorske stvari te ćete ih imati priliku čuti u nedjelju na Trgu bana Jelačića s početkom u 18 sati. Svakako dođite

VIDEO

Zagrebački bend Goatfish nastupit će u nedjelju, 1. prosinca, na Trgu bana Jelačića i pokušati izboriti nastup na Međunarodnom Imagine festivalu u Švedskoj.

Ovi mladi rockeri dvije su godine zajedno te su u tom kratkom razdoblju skupili zavidan broj koncertnih nastupa. Iza sebe imaju tri autorske pjesme - Love Fades, Pazi da te ne vide i Samo jedna riječ - te su se upravo s njima prijavili na ovogodišnji festival.

Imagine je festival mladih glazbenika na kojem smiju sudjelovati isključivo osobe od 12 do 20 godina, te će na njemu uz Goatfish nastupiti i: Sinapsa (Požega), Drugi svijet (Požega), Anna B-Soul & Pikaboo (Vinkovci), Monica Jakšić (Pula), Čarobna frula (Pula), Viribus Unitis (Bjelovar), Kreativni Bućkuriš (Zagreb), Ajlend (Hvar), X Fire Trio (Slavonski Šamac), The Cro Trio (Pula) i Leonardo Kapetanović i Maja Mirić (Varaždin).

Goatfish

O pobjedniku odlučuje žiri, a osim odlaska u Švedsku, najboljim se bendovima jamče i gostovanja na Imagine festivalu u Belgiji, Rumunjskoj, Najstfestu u Sloveniji i Parkfestu u Novigradu.

Bit će tu još vrijednih nagrada o kojima će se više znati neposredno prije nastupa, a bit će dodijeljena i jedna posebna nagrada u okviru međunarodne kampanje za jednakost spolova.

Dodajmo da su Goatfish osnovali gitaristi Filip Smokvina i Marin Novak, a u bendu nastupaju još i Ivan Trubić (gitara), Dorian Jemrić (bubnjevi) i Ivan Sever (bass).

Poslušajte kako zvuče njihove stvari, pogledajte kako izgledaju njihovi nastupi i, svakako, budite u nedjelju na Trgu bana Jelačića u 18 sati!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine