Obavijesti

Show

Komentari 7

Imaju dodatne prihode: Slavni koji zarađuju izvan Hollywooda

Imaju dodatne prihode: Slavni koji zarađuju izvan Hollywooda
1

De Niro je s japanskim chefom otvorio restoran koji odlično posluje. Jessica Alba je vlasnica tvrtke koja proizvodi ledeni čaj te prodaje kozmetičke proizvode, sredstva za čišćenje i dječju hranu

VIDEO

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher rings opening bell at NYSE - New York

Kad je snimao 'Dva i pol muškarca', Ashton Kutcher (39) je zarađivao milijune dolara putem tvrtke A-Grade Investments. Glumac je suvlasnik, a 2013. tvrtka koja je ulagala u Uber, Airbnb i Spotify je procijenjena na 100 milijuna dolara.

Gwyneth Paltrow

Glumica je vlasnica lifestyle stranice Goop, koja nudi savjete, članke, ali i kupnju proizvoda. Tijekom godine Gwyneth Paltrow (44) je plasirala niz kontroverznih ideja i 'noviteta'. Za nekoliko tisuća kuna preko Goopa mogu se kupiti jaja od žada koja 'umetanjem u vaginu sprečavaju prolaps maternice i poboljšavaju seksualni život'.

Nekoliko puta su je tužili jer, kako tvrde neki stručnjaci, 'njezini savjeti i proizvodi koje prodaje ozbiljno mogu naštetiti zdravlju'. Zbog toga je tvrtka u dugovima, a navodno se radi o cifri od milijun dolara.

Robert De Niro

Cast member Robert De Niro is interviewed at the premiere of "The Comedian" during AFI Fest at the Egyptian Theatre in Los Angeles

Holivudska legenda Robert De Niro (74) surađuje s japanskim chefom Nobuom Matsuhisom s kojim je otvorio restoran Nobu. U New Yorku im je 'krenulo' pa su se proširili i po drugim svjetskim gradovima. Prije dvije godine tvrtka je procijenjena na 500 milijuna dolara.

Jessica Alba

The 2017 Success Makers Summit - New York

Prije dvije godine tvrtka The Honest koja proizvodi ledeni čaj procijenjena je na više od milijardu dolara. Prodaju i kozmetičke proizvode, sredstva za čišćenje i dječju hranu, a u vlasništvu su Jessice Albe (36).

Beyonce

Menadžment pjevačice Beyonce (36) uložio je 150.000 dolara u aplikaciju Sidestep koja je danas vrijedna više od dva milijuna dolara.

Francis Ford Coppola

Grgo Jelavić/PIXSELL

Redatelj filmova 'Kum' i 'Apokalipsa danas' nije više aktivan u Hollywoodu kao što je bio sedamdesetih. Francis Ford Coppola (78) je vlasnik vinarije koju je kupio prije 45 godina, a njegova vina prodaju se po cijelom svijetu.

- Prve godine zaradili smo devet milijuna dolara. Četiri godine kasnije 60 milijuna. Više sam zaradio vinom nego filmovima - zaključio je.

George Clooney

Suburbicon Premiere - Toronto International Film Festival 2017

Holivudski glumac bio je suosnivač tvrtke za proizvodnju tekile Casamigos. Iako je dobro zarađivao, George Clooney (56) je nakon rođenja blizanaca odlučio prodati tvrtku Diageu za 700 milijuna dolara, s dodatkom 300 milijuna koji će biti isplaćeni tijekom deset godina ovisno o prodaji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin