Obavijesti

Show

Komentari 42

Imaju iznad sedamdeset, ali i dalje se svi za njima okreću

Imaju iznad sedamdeset, ali i dalje se svi za njima okreću
21

Puno hodaju, paze na prehranu i uživaju u životu. Ne smatraju se seks bombama, a vole se šaliti na svoj račun

VIDEO

Jane Fonda

Svijet se raspada. Što je usna u usporedbi s time, našalila se nedavno Jane Fonda govoreći o svom tumoru na usni koji su joj liječnici uklonili. Glumica i fitness trenerica je u prosincu prošle godine navršila 80 godina, a izgleda bolje nego većina njezinih mlađih kolegica. Dobitnica dvaju Oscara je i 2010. pobijedila rak dojke.

 

Reuters/Pixsell

Fonda kaže da svoj izgled može zahvaliti uravnoteženoj prehrani i aktivnom životu te priznaje da je bila na nekoliko plastičnih operacija. 

- Imam umjetni kuk, umjetno koljeno, umjetni palac. Imam više metala u sebi od bioničke žene, ali i dalje mogu vježbati pilates - rekla je glumica. 'Sređivala' je operacijama bradu, vrat i kapke i ističe da se ne treba zbog toga sramiti. Vjeruje da su joj zahvati 'kupili deset godina života'. Prije tri godine, izjavila je kako redovno zapali 'joint' i uživa u seksu.

PA/Pixsell

- Volim zapaliti i opustiti se. Jedino sam prestala gledati filmove kad sam 'napušena' - ispričala je tada Fonda. 

Helen Mirren

Britanska glumica Helen Mirren (72) svoju formu 'dotjeruje' programom vježbanja koji joj je liječnik pedesetih godina dao Kraljevskim kanadskim zračnim snagama kako bi bili u odličnoj fizičkoj spremi.

Reuters

 

- Vježbanje traje samo 12 minuta, ali nakon toga se ne mogu pomaknuti. Osim klasičnog istezanja, na red dolazi deset vježbi koje uključuju sklekove, čučnjeve i trbušnjake - rekla je Mirren. Također pazi da dovoljno spava pa makar bila na setu. Nakon snimljenih scena i ručka odlazi u svoju prikolicu kako bi se odmorila, a redovito pije i vitamine. Često dobiva komplimente zbog svog izgleda, no osobito ju nerviraju pojedini komentari. 

Helen Mirren: 'Muškarci su mi pokazivali penis jednom tjedno'
Helen Mirren: 'Muškarci su mi pokazivali penis jednom tjedno'
HBO

- Kad dobijem epitete seksi i zanosna, diže mi se kosa na glavi. Užasno me to nervira - kaže Britanka. Dodaje kako bi se više trebalo govoriti o njezinim filmovima, a ne o kupaćem kostimu koji je izabrala za plažu. Glumica je ispričala kako ju često na crvenom tepihu prati posinak Rio kojeg zamijene za njezinog muža Taylora Hackforda (71). 

- Izgledamo toliko skladno pa svi misle da mi je on zgodan mlađi suprug, i to mi je slatko - istaknula je Mirren. 

Susan Sarandon 

Glumica Susan Sarandon (71) često na crvenom tepihu svojim bujnim dekolteom zasjeni puno mlađe kolegice. Zvijezda filma 'Thelma i Louise' oduvijek voli ići u teretanu, a prije nekoliko godina se počela baviti boksom. 

- Nisam mogla ni zamisliti da će me udaranje u vreću toliko zabavljati - istaknula je Sarandon koja redovito rči i vozi bicikl kako bi održala svoju liniju. Također je otkrila kako puši marihuanu dok čita filmske scenarije.

Rekli su joj da nikad neće moći imati djecu, a rodila ih troje...
Rekli su joj da nikad neće moći imati djecu, a rodila ih troje...
24th Screen Actors Guild Awards – Arrivals – Los Angeles
Nakon 27 godina: 'Thelma i Louise' poharale crveni tepih
Nakon 27 godina: 'Thelma i Louise' poharale crveni tepih

- Tako dobijem bolju perspektivu i mislim da bolje shvaćam lik koji utjelovljujem - objasnila je. Dodaje da je svojoj djeci uvijek govorila da marihuana pomaže u rješavanju stresa, ali da ne podržava da je puše svakodnevno jer u svemu treba imati granice. 

Diane Keaton 

Amerikanka Diane Keaton (72) rekla je da voli stariti prirodno i s dostojanstvom te da joj nije cilj raditi neke preinake na svom tijelu. 

- U godinama sam kada želim samo biti najbolja osobam koja mogu biti i pritom pazim na zdravlje - istaknula je glumica. Postala je vegetarijanka te ne jede ni meso niti ribu i veoma pazi na svoju prehranu. Redovito vježba pa makar bila na setu. 

Pixsell

- Hodam jako brzo po traci da se dobro oznojim, ali ne trčim jer mi je to preteško. Brzo hodanje mi daje puno energije da preživim dan - ispričala je Keaton. Usto ide na fitness na biciklu sa svojom kćeri Dexter i kaže da je naporno, no trudi se dati sve od sebe. Glumica je pobijedila dva raka kože, a tvrdi da ima dobar savjet za starenje u Hollywoodu. 

- Imajte puno posla i ispunjen život pa ćete prestati stalno se gledati u ogledalo - zaključila je Keaton. 

Sophia Loren

Diva svjetskog filma, Talijanka Sophia Loren (83) kaže da su ju u mladosti nagovarali da ide na plastičnu operaciju lica, no ona to nikad nije napravila jer se sama sebi takva sviđala. 

Reuters/Pixsell

- Iako su mi govorili da imam predugačak nos i prevelika usta, estetska operacija za mene nikad nije bila opcija - ispričala je glumica. Tvrdi da ju to nije nimalo povrijedilo jer ona kada vjeruje u nešto ne posustaje. Nikada se nije smatrala seks bombom i smetalo joj je što se toliko vodi računa o njezinom izgledu, a ne glumi. Kako bi u 80-im godinama uspjela sačuvati svoju ljepotu, nikad se ne prejeda i ne deblja. 

Svi za njom ludovali, čak joj je i Josip Broz Tito radio štrudle
Svi za njom ludovali, čak joj je i Josip Broz Tito radio štrudle
AFI FEST 2014 - Tribute to Sophia Loren - By Lionel Hahn

- Jedem puno povrća i voća. Ne jedem grickalice ne pušim i pijem samo svježe iscijeđeni sok - rekla je Loren. Dodaje da je razlog njezine ljepote i sreća. Uživa u svakom danu provodeći ga s obitelji, osobito unucima. 

- Malo vježbam. Ustvari hodam, hodam, hodam - objasnila je. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama