Obavijesti

Show

Komentari 19

Imamo zgodnije žene, bolju glazbu i 'Mućke' prije 'Mućki'

Imamo zgodnije žene, bolju glazbu i 'Mućke' prije 'Mućki'
25

'METEMO' IH Naše starlete pišu knjige, njihove poziraju, Bare još pjeva, Gallagher ne, a Jacques glasom ‘pojede’ njihovu Adele...

VIDEO

Sanjam sto anđela, najnoviji je hit Mladena Grdovića, kojim je poništio hit Robbieja Williamsa “Angels”. Jednostavno, kod Grdija ih je sto, pa je tih nekoliko Robbiejevih, zapravo, zanemarivo...

Srce vatreno: Američki Hrvati spremni su za tekmu s Rusima
Srce vatreno: Američki Hrvati spremni su za tekmu s Rusima

Glavna tema većine britanskih medija ovih dana je upravo Hrvatska. A Englezi, bahati kakvi već jesu, na nas i sve naše gledaju podcjenjivački, uglavnom se s Hrvatima “sprdaju”. Pa izvlače u čemu su sve bolji od nas, iako, mi ne vidimo po čemu su oni bolji od nas... Dapače. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovih dana, dok se mi u Lijepoj Našoj grijemo na 30 stupnjeva Celzijevih, u Engleskoj pada kiša. A što bi drugo bilo? Pa mi odemo na naše divno Jadransko more da se rashladimo, a oni se rashladiti ne moraju. Ionako su pokisli. A nadamo se da će biti pokisli i nakon naše pobjede. Nije taj njihov otok toliko loš, ali prema 1000 naših, na koje oni svako ljeto hrle u hordama, bez ikakve sumnje možemo tvrditi da su naši ljepši.

Nisu ni ti njihovi pubovi toliko loši, ali nekako bi radije proslave održali u nekoj dalmatinskoj konobi ili zagorskoj kleti. Da ne pričamo o hrani, onaj fish and chips u novinskom papiru uopće je ružno spominjati u istoj rečenici s jadranskom ribom i našim delicijama.

Sve za pobjedu: Praznovjerni običaji Hrvata prije utakmice
Sve za pobjedu: Praznovjerni običaji Hrvata prije utakmice

“Prosjaci i sinovi” je serija koja je snimana od 1971. Ulogu legendarnog Matana igrao je Rade Šerbedžija, a torbari u seriji uglavnom se bave švercom. Nešto slično kao “Mućke”, preteća mogli bismo reći, jer se engleska serija počela snimati deset godina kasnije. Diče se oni sa svojom Adele, pjevačicom krasna glasa, ali naš Jacques Houdek je “pojede” za doručak u svakom pogledu, i glasom i stasom.

Ne bi se trebali hvaliti ni jednim osvojenim Svjetskim prvenstvom, koje se igralo kod njih. No do pobjede su došli kontroverzno, u sudačkoj nadoknadi u utakmici protiv Zapadne Njemačke - kod 2-2 Hurst je pogodio gredu, a lopta se odbila na crtu. NIjemci i danas tvrde da nije bio gol.

Mladen Grdović vs. Robie Williams

Našeg zadarskoga grdelina igrači zovu u Rusiju, a pobjede proslavljaju njegovim pjesmama. Svaka čast Robbieju na svim hitovima, ali kad se u svlačionici zagrmi ‘nije u šoldima sve’, Englez se pred Grdijem može sakriti. Uostalom, Robbie Williams nikad nije napunio Jazine.

Jacques Houdek vs. Adele

Jacques Houdek je sudjelovao u britanskom ‘X Factoru’ i pomeo konkurenciju te bio jedan od pet najzapaženijih kandidata. Glasom nadmašuje Adele, a da ne pričamo o njegovu stilskom izričaju i maštovitim kombinacijama. U usporedbi sa Jacquesom, Adele je po pitanju stila dosadna.

Goran Bare vs. Noel Gallagher 

Noel Gallagher je jedan od osnivača benda Oasis iz Manchestera. No oni su svoje odsvirali, bend se raspao nakon turneje 2009. Za razliku od njih, Goran Bare i dalje praši sa svojim Majkama te je sve bolji, poput starog vina. Ove je godine izdao album ‘Nuspojave’, koji mu je jedan od najboljih u karijeri.

Kraljica Novalje vs. Kraljica Elizabeta

Obje dame su kraljice na svojim otocima, ali Sandra Dabo, uz plemićke obaveze, stigne ponekad i nastupati, a na njezinim koncertima česti su gosti i Englezi. Oni jednostavno ne mogu odoljeti Novalji. Jedan od razloga zašto im je Pag toliko srcu blizak je i naša Sandra Dabo. Valjda im je seksepilnija od kraljice Elizabete...

Saša Tin i Kedžo vs. Spice Girls

Oba benda, na našu veliku žalost, više nisu aktivna. Međutim, u kratkom vremenu uspjeli su zauvijek ostaviti svoj trag. Još se volimo razbacivati uz taktove ‘365’, kao i stihove ‘If you wanna be my lover...’. Ali domaće je ipak domaće, a tri reality slavuja zauvijek ćemo pamtiti.

'Prosjaci i sinovi' vs. 'Mućke'

Bogohulno bi bilo reći nešto protiv legendarnih ‘Mućki’, ali Matan je sve ono što je Delboy radio, radio prije njega. I to je radio i izvan granica Lijepe Naše, dok je Delboy bio u Engleskoj, osim izleta u Francusku i Španjolsku. Obojica su kraljevi ‘muljanja’, ali prednost dajemo našemu Matanu.

Ava Karabaić vs. Katie Price

Dok je Katie Price samo starleta, Ava Karabatić je magistrica talijanskog jezika, talentirana slikarica, a u zadnje vrijeme krenula je u borbu za legalizaciju prostitucije. Osim toga, strastveno prati nogomet te nam je prije turnira prognozirala veliki uspjeh.

Jasmin Stavros vs. Ringo Starr

Obojica su, bez ikakve sumnje, izvrsni bubnjari, ali za razliku od našeg Stavrosa, bubnjar Beatlesa nikad nije ostvario solo pjevačku karijeru. I nikad nije izašao deset puta na bis da ponovno, u šest ujutro, okupljenoj masi otpjeva ‘Dao bih sto Amerika’.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'