Obavijesti

Show

Komentari 8

Impresionarijate ukusom: Top 5 knjiga za zavođenje na plaži

Impresionarijate ukusom: Top 5 knjiga za zavođenje na plaži
1

Dobrim izborom literature pokažite da imate ukusa ali i mašte, te da se i u privatnom životu od vas svašta može očekivati. Impresionirajte seksi ali i pametnom knjigom

VIDEO

Izaberite naslove o kojima ćete s njim/njom moći raspravljati, a možda i dobiti inspiraciju da nešto novo isprobate. Ovo je top pet knjiga za zavođenje na plaži.

1. 'Slatke laži, prljavo rublje i život na visokoj nozi', Nataša Seh, 24sata

Veliki hit, puno skandala i knjiga koju nećete tako lako ispustiti iz ruku. Insajderica iz svijeta visoke politike u zapanjujućoj ispovijesti otkriva nam kako uistinu izgleda seksualni život vrhunskih političara u Hrvatskoj. Slatke laži, prljavo rublje i život na visokoj nozi vode vas u samo srce tajni. Likovi Mentora, koji zahvaljujući velikoj gipkosti preživljava sve političke prevrate, Mecene, koji financira sve političare pa opstaje na vrhu kako god se okretala naša politička vrteška, i Nataše, pratiteljice Čovjeka u usponu, otkrivaju nam drugu, manje blještavu stranu hrvatske demokracije od 1991., do danas. Ovdje je prava, gola istina o tom svijetu. Seks i politiku na toj pozornici povezuje samo jedna sličnost, ključno pitane - tko će kome... O ovoj knjizi se govori, šapće i piše, a ona je uzdrmala sve ono što smo mislili da znamo. Nakon čitanja, morati ćete se otići ohladiti u moru.

2. 'Grey', E.L. James, Fokus komunikacije

Poslije 'Pedeset nijansi sive' izašao je svojevrsni četvrti nastavak pod naslovom 'Grey', ispričana iz perspektive mladog bogataša opsjednutog seksom i sadomazohizmom. Christian Gray apsolutni je gospodar svog života; njegov svijet je uredan, discipliniran, ali i potpuno prazan, sve do trenutka dok mu u ured, i život, doslovce ne upadne mlada Anastasia Steele. Iako se trudi kontrolirati i tom događaju ne pridavati puno pažnje, Christian se zatekne uvučen u vrtlog emocija koje ni sam nije u stanju razumjeti. Za razliku od svih prijašnjih žena u njegovom životu, stidljiva i povučena Anastasia uspijeva prodrijeti do njegovog ledenog i napaćenog srca. Majka svih erotskih romana obilježila je 21. stoljeće a gotovo da nema ljubitelja beletristike koji ju nije čitao, pokažite da pratite trendove i zgrabite 'Grey'.

3. 'Sjećanja jedne gejše', Arthur Golden, Znanje

Već dugo kultni klasik 'Sjećanja jedne gejše' raspirili su maštu generacijama čitatelja, a popularnost romana ne jenjava do danas.  Nitta Sayuri priča nam priču o svojem životu gejše. Njezina ispovijest počinje 1929. u siromašnom ribarskom selu kada je kao devetogodišnju djevojčicu neobičnih plavo-sivih očiju odvode od kuće i prodaju prestižnoj kući gejši. Svjedočimo njezinoj preobrazbi dok uči o rigoroznom umijeću gejši: glazbi i plesu, kompleksnom postupku šminkanja, nošenju kimona i o frizuri toliko delikatnoj da iziskuje poseban jastuk. U Sjećanjima jedne gejše upoznajemo svijet u kojemu je izgled sve, u kojemu se nevinost djevojke prodaje onomu tko najviše plati, a žene uči kako zavesti najmoćnije muškarce, svijet u kojemu se ljubav prezire kao iluziju. Ovo je jedinstveno i trijumfalno djelo – u isto vrijeme romantično, erotično, napeto – i potpuno nezaboravno.

4. 'Scotland Street', Samantha Young, Fokus

Shannon MacLeod oduvijek je birala pogrešne muškarce. Nakon što je doslovce pobjegla iz posljednje veze i jedva sačuvala živu glavu, odrekla je se i vlastita obitelj. Iako prepuna strahova, spremna je okrenuti novi list, promijeniti grad, započeti iznova, bez ikakvih tereta prošlosti koji su je umalo povukli na dno. Sudbina ju šalje na vrata Coleu, momku kojeg je upoznala još kao školarka. Cole Walker je na prvi pogled sve ono što je Shannon naumila izbjeći pod svaku cijenu. Majstor za tetoviranje, zgodan, seksi i drzak, doima se kao jedan od problematičnih tipova kakvi su Shannon dotad serijski upropaštavali život.

5. 'Do kraja - oslobađanje, Marija Horvat, 24sata

Na tragu svevremenskog hita "Pedeset nijansi sive" i ovaj roman propitkuje mračne želje i pomicanje granica. Razvod može biti sretniji od svadbe, no sanjate li slobodu kao nagradu može se vratiti i kao kazna, smatra Marija Horvat, autorica romana koji počinje riječima: 'Ova žena koja me gleda iz velikog zidnog zrcala nisam ja. Crne čizmice s tankim potpeticama uzdižu se do njezinih bedara. Podigla je pogled i gleda me ravno u oči. Negdje duboko u njima vidim iskricu strasti, mržnje, ljubavi. Pod njezinim čizmama kleči muškarac, a ja se pitam kako sam dospjela ovdje'. Priča je to o nedavno razvedenoj ženi koja ulazi u 'kuću užitaka' a što se tamo događa zaintrigirati će ne samo vas, već i osobu na ručniku do vas.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'
NISU SE MOGLI KONCENTRIRATI

Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'

Jennifer je nosila bijelu majicu, a čini se da ispod nje nije bilo grudnjaka, što su svi odmah primijetili...