Obavijesti

Show

Komentari 4

Ina i Dina su zaboravile brašno: Morat će mijenjati svoj recept

Ina i Dina su zaboravile brašno: Morat će mijenjati svoj recept
6

Natjecatelji koji sudjeluju u troboju naručili su namirnice dan ranije. No, svi su redom zaboravili naručiti brašno, a zbog toga su Ina i Dina morale promijeniti recept za svoje tortilje

VIDEO

Večeras će se u showu 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' voditi uzbudljiva borba za opstanak u daljnjem natjecanju. Filipa i Petra pripremile su pomalo avanturistički jelovnik s odrescima od noja, Snježana i Željko će se odvažiti i ispeći biftek na potpuno drugačiji način, dok će Ina i Dina morati mijenjati svoj recept u hodu zbog nedostatka namirnica.

Natjecatelji koji sudjeluju u troboju naručili su namirnice za svoje recepte dan ranije. No, svi su redom zaboravili naručiti brašno, uvjereni da će im uvijek biti dostupno. Zbog toga su Ina i Dina morale promijeniti recept za svoje tortilje, odnosno koristiti gotove, kupovne. No, nisu samo tortilje bile te koje su za oko zapele žiriju.

- Sve druge namirnice su vam dobrim dijelom kupovne i praktički trebate promiješati dva gotova umaka sa začinskim mješavinama, narezat papriku i zdinstati meso prije rolanja tortilja. Nisam sigurna da se imate s čime iskazati večeras. Bojim se da nemate s čime kuhati. Imate gotovu tortilju, stvari iz konzerve… Ovo ne izgleda bajno - rekla je Željka sestričnama iz Siska.

Željko i Snježana u popisu namirnica nisu naznačili koju točno vrstu riže trebaju, pa su umjesto arborio dobili basmati rižu. Također, žele napraviti marinirani biftek u pećnici, a pola sata prije kraja kuhanja nisu biftek stavili marinirati niti peći. Filipa i Petra već su u showu radile guščju paštetu, pa će je ovaj put pokušati napraviti kako treba. No, prvi put će na kušanje dovesti nojevo meso. 

- Išle smo se kockati s jelima koje ne poznajemo jer smo rekle – ako ispadnemo iz showa, ispast ćemo na noju! - našalile su se sestrične iz Slavonije.

Kako god bilo , netko večeras odlazi kući. Ne propustite pogledati novu epizodu kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', večeras u 21:15 na RTL-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: 'Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede'
POMAMA ZA REKVIZITIMA

Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: 'Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede'

Tabletić je zaštitni znak Baby Lasagne. Otisnuo ga je on tako na majice, a i dio kostima za Eurosong mu je napravljen od njega