Obavijesti

Show

Komentari 7

Inati se Gazdarici: Sluškinja Blaženka odbija bilo što raditi

Inati se Gazdarici: Sluškinja Blaženka odbija bilo što raditi
7

Uloga slugi na farmi, osim što jednoga vodi sigurno u duel, jest i da rade one najprljavije poslove, a čini se kako sluškinja Blaženka ne poštuje Sarinu odluku

VIDEO

Blaženka je svima poručila da je ovoga tjedna na godišnjem i da ne planira apsolutno ništa raditi.

'Radiš, trudiš se i što onda? Ne vrijedi ništa! Onda neću raditi', izjavila je Blaženka ogorčena na Saru. Kako kaže, Sara je trebala birati riječi i razmisliti o tome prije nego što kaže, a najviše ju je pogodilo to što je Sara rekla da Ivica jede zajedno s ostalim farmerima dok ona mora jesti sama u kuhinji. 

Nova TV

'Ni meni se to što je Sara rekla nije svidjelo, meni koja sam sebična i loša po nekim stvarima', kazala je Anamarija složivši se s Blaženkom o Sarinom postupku, dok je samozatajna Miriam stala na Sarinu stranu te rekla kako je ona došla na poziciju Gazde i da svima bude uzor.

'O čemu mi pričamo Bubice? Ona ima 23 godine i ona će tebi biti uzor'', priupitala ju je Blaženka i dodala: 'Daj Bubice, živiš u svijetu mašte! Šta si došla na farmu da glumiš nešto?'

Hoće li Blaženka popustiti i prijeći preko Sarinih izjava ili će cijeloga tjedna biti na godišnjem, pogledajtei u Farmi od 20.15 na Novoj TV.

Priča se o odustajanju 

Iznos do pola milijuna kuna nije nimalo lako osvojiti, a farmerima svakim danom to postaje sve jasnije. Premda svi tvrde kako je sve igra, o pola milijuna kuna sanja svaki farmer.

Gazdarica Sara želi poštenu igru i ne želi čuti o nikakvom odustajanju, dok nekolicina farmera pomno razrađuje ili pak ima već smišljenu strategiju za izbacivanje onih koji im smetaju. 

Anna zajedno s Anamarijom osmislila je novi način do pobjede. Kako govori, jedan od sluga ovaj će petak napustiti farmu, a drugi postati Gazda i nju odrediti za sluškinju. U tom bi slučaju Anna odabrala upravo Anamariju za duel kako bi ona mogla otići i postaviti Annu za novu Gazdaricu, te bi ona opet mogla Blaženku za sluškinju. Anna smatra da je to jedini način da se nakon Ivice riješi i Blaženke. 

Nova TV

S druge strane, Anamarija, kojoj je potreban novac kako bi se upustila u još neke estetske zahvate, više ne može biti na farmi. Govori kako se sve vrti u krug te kako ona to više ne može izdržati. U cijeloj toj raspravi Anna uviđa kako se sve kalkulacije odvijaju zbog nje.

 'Sara ja se ne mogu boriti. Ako ja njega sad pobijedim, mene čeka bar još tri tjedna iste muke', rekla je Anna Gazdarici. Prema Anninoj računici baš ona bi trebala još naredna tri ili četiri tjedna provesti u kućici za dueliste. 'Nisam ja životinja!' izjavila je Anna i zaključila kako bi najbolje bilo da napusti show. 

'Ja nisam za to da se odustaje. Ja sam za to da ako se ima izgubit ili dobit, da se to pošteno odradi. Ako imaš izgubit, izgubi pošteno', poručila je Sara Anni, 

U razgovor se upleo i Roman, koji je kao potpora Anni, iznio jednostavnu strategiju za izbacivanje i Ivice i Blaženke. 'Idi na znanje s Ivicom i izbaci ga van. Jednog si riješila' dao joj je uputu, a Ivica se nadovezao da ukoliko on izađe, postavit će za Gazdaricu opet Saru, a ona će pak odabrati Blaženku za Slugu. 'Eto, mirno. Imaš samo dva susreta!' objasnio joj je Roman. 

Hoće li Anna poslušati Romana i poslužiti se njegovom strategijom, ostaje nam vidjeti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu