Obavijesti

Show

Komentari 8

Indijci su s Dubiozom Kolektiv učili plesati 'bosanski tango'

Indijci su s Dubiozom Kolektiv učili plesati 'bosanski tango'
1

SMOGOVCI U MUMBAIJU Na turneji u Indiji dečki su se častili napicima iz kokosova oraha, lice su bojili kurkumom, a nosili su i tradicionalne tilake na čelu

VIDEO

Bubnjar benda Senad Šuta čelo je ukrasio tilakom. U Indiji taj simbol nose muškarci i žene, a Šuta je na lice nanio crvenu kurkumu kojom se, prema indijskoj tradiciji, označavaju ratnici.

- Kao Smogovci smo šetali Mumbaijem, a častili smo se napicima u kokosovu orahu, pohvalili su se članovi bosanskohercegovačkog benda Dubioza Kolektiv. Glazbenici su iz Australije doputovali u Indiju gdje su imali zakazane gaže u New Delhiju, na festivalu Sula Fest na zapadu zemlje te u Mumbaiju.

Best band of #sulafest 2017!! Dubioza kolektiv Had a blast working with the #RaMusic crew! Line up curated by : Ra Music

Posted by Aviraj Kumar on 6. veljače 2017

- Bilo je fantastično. Slušao sam vas prvi put i oduševljen sam vašim pjesmama - rekao Soham Shahane (17), koji je prvi put bio na Dubiozinu koncertu. Publika je dečke iz Dubioze molila da se vrate na binu i odsviraju još nekoliko hitova.

Dečki su pokušali naučiti voziti dvocikl, ali nisu uspjeli održavati ravnotežu na vozilu kakvo klauni često voze u cirkusu. Prije nastupa u Mumbaiju razgledavali su grad.

- Bilo bi glupo žaliti se po otrcanoj rokerskoj šabloni kako nam je teško jer putujemo, mijenjamo hotelske sobe i ne znamo gdje smo se probudili - rekao je pjevač Brano Jakubović. Dodao je da su svi članovi benda prije glazbene karijere kopali kanale zbog čega vrlo dobro znaju da je pjevanje lakši posao.

- “Happy Machine” napravili smo na engleskom, španjolskom i urdu jeziku da se probijemo u inozemstvu. Valjda smo uspjeli - zaključio je Jakubović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu