Show

Komentari 21

Velika pomirba Indire i Borisa Đurđevića, vraćaju se na scenu: Imamo singl, planiramo koncert

Velika pomirba Indire i Borisa Đurđevića, vraćaju se na scenu: Imamo singl, planiramo koncert

Iza Indire i Borisa stoji dvadeset godina suradnje i glazbenog odrastanja u popularnom bendu Colonia. Njezin odlazak 2017. godine iz benda odjeknuo je regijom te šokirao i razočarao brojne obožavatelje

Idemo dalje, idemo raditi dobre hitove. Samo je nebo granica, rekla nam je Ines Preindl, PR agentica pjevačice Indire Levak (47), koja je za Story.hr otkrila kako kreće u suradnju s kolegom iz bivšeg benda Colonia, producentom i aranžerom Borisom Đurđevićem

POGLEDAJTE VIDEO 

Naime, iza Indire i Borisa stoji dvadeset godina suradnje i glazbenog odrastanja u popularnom bendu Colonia. Njezin odlazak 2017. godine iz benda odjeknuo je regijom te šokirao i razočarao brojne obožavatelje. Na njihovim hitovima odrastale su generacije. 

Ipak, četiri godine kasnije, Indira i Boris opet su se našli na istom glazbenom putu i dogovorili suradnju. 

- Bilo je: “Halo, konobar”. I nakon nekoliko ‘duplih kava’, shvatili smo da nam nema druge nego da odemo u studio i napravimo pjesmu koja će razveseliti publiku. Boris je kao Geppetto - našim pjesmama dao je tijelo, a ja dušu, kao vila. Zajedno smo stvarali temelje svega što danas jesmo u svijetu glazbe - rekla je Indira za Story.

Ova vijest zasigurno je razveselila mnoge, a to potvrđuje i Indirina agentica. 

- Mislim da je ljudima sada potrebno lijepih vijesti, a ovo je zasigurno takva i to za cijelu regiju - kazala je Preindl. 

Spremaju se hitovi, ali i koncerti 

O kakvoj se suradnji između ova dva glazbenika točno radi, saznali smo iz 'prve ruke'. 

 - Radi se o dva zasebna projekta. Boris je i dalje s Ivanom u Coloniji, a Indira nastavlja samostalnu karijeru. Za sada su snimili pjesmu 'Atlantida' koja uskoro izlazi. Uzbuđeni su radi ponovnog zajedničkog pojavljivanja na sceni - otkrila nam je PR agentica Ines pa zaključila:

- Idemo polako, pjesma po pjesma. Imamo prvi singl, a mogući su i zajednički koncerti, puno toga je u planu. 

Pjevačica Indira Levak nije nam odgovorila na poziv no, o suradnji je obavijestila obožavatelje putem Instagram profila. 

- Vrijeme je za lijepu priču, priču o nastavku suradnje, ali kao dva zasebna projekta koja su dio istog tima. Veselim se ponovnom radu u studiju s Borisom i tome što ćemo ubrzati puls starim, ali i novim fanovima! Bitno je naglasiti da ja i dalje idem svojim putem samostalne karijere. Život je sada, ajmo raditi dobru glazbu! Sve ostalo je nebitno! "Atlantida" -soon! - napisala je Indira, a u komentarima su joj se odmah javili oduševljeni pratitelji. 

- Podržavam vaše poslove, ali zajedno ste mi najbolji; Odlično napokon dobra tj. najbolja glazba; Bravo. Prekrasna vijest za nas koji smo odrastali uz Coloniu; Plačem od sreće; Veselimo se - nizali su se komplimenti. 

Najčitaniji članci