Show

Komentari 14

Indira Levak je pokazala novu frizuru, pohvale samo pljušte: 'Što si starija, sve više si seksi!'

Indira Levak je pokazala novu frizuru,  pohvale samo pljušte: 'Što si starija, sve više si seksi!'

Pjevačica je objavila novu fotografiju, a obožavatelji nisu skrivali potpuno oduševljenje. Crvenu lateks haljinu iskombinirala je s crvenim ružom, a asimetričnu frizuru odabrala je za novi spot

Pjevačica Indira Levak (48) podijelila je novi 'look' s pratiteljima i oduševila ih. Frizuru je promijenila za snimanje novog spota, a odabrala je crvenu lateks haljinu koja je također asimetrična te ima jedan rukav.

- Dragi moji, dugo vam obećavam premijeru pjesme Atlantida i novi spot koji je napokon snimljen! Posebno za tu prigodu promijenila sam frizuru i stavila ekstenzije i sada imam asimetričnu frizuru koju obožavam! Spot samo što nije - napisala je uz fotografiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Indira se bliži pedesetoj, a njezini pratitelji smatraju da sve bolje izgleda što je starija:

- Sto starija sve vise sexy - napisao joj je jedan od pratitelja, dok su se drugi koncentrirali na njezinu novu frizuru.

- 'Zakon frizura', 'Top ti je frizura', 'Divna si Indira' - pisali su joj.

Pjevačica je poznata po energičnim nastupima, pa obožavatelji ne sumnjaju da će novi spot biti prepun pozitivne energije.

Indira u zadnje vrijeme ima veliki broj nastupa, a poznato je da na sve njih putuje sa suprugom Mirom koji joj je ujedno i menadžer. Podijelila je fotografiju iz auta i najavila gdje će sve biti idućih dana.

- Ja ću da zapjevam, a šef raje će da dirigira - napisala je u šali pa dodala:

- Danas Split, sutra pjevamo u Mariji Bistrici i onda idemo do Slavonije u Nijemce!!! Zagrijte se, upjevajte i idemo praviti lom!

 

 

Najčitaniji članci