Show

Komentari 1

Indira objavila fotografiju s predsjednikom Crne Gore, zbog uvreda isključila komentare

Indira objavila fotografiju s predsjednikom Crne Gore, zbog uvreda isključila komentare

Negativni komentari upućeni Milu Đukanoviću potaknuli su pjevačicu da onemogući komentiranje njihove zajedničke fotografije

Pjevačica Indira Levak (48) objavila je 'selfie' s predsjednikom Crne Gore, Milom Đukanovićem (59) koji je prikupio nekoliko negativnih komentara od njezinih pratitelja pa je odlučila isključiti mogućnost komentiranja.

- Ima li veće časti nego kad ti na koncert dođe predsjednik države. Počašćena i zahvalna sam što već 26 godina pjesmom širim ljubav i pjevam najboljoj publici na svijetu . Ljudi moji hvala na koncertu za pamćenje - napisala je pjevačica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Među komentarima pratitelji su nazvali Milu 'lopinom', pa dodali:

- Naravno da je čast što je došao, a to što je lopina je druga tema! - složio se jedan od komentatora s pjevačicom.

Indira je nedavno objavila i novu pjesmu 'Atlantida' kojom je oduševila brojne obožavatelje.

- 'Fantastično kao i uvijek', 'Kakav glas, kraljica bila i ostala', 'Vraća me ovo u mladost i luda partijanja, Colonia kao nekada' - pisali su joj u komentarima, a pjevačica se pohvalila znanjem sviranja klarineta pa je objavila video kako izvodi melodiju iz nove pjesme.

- Pjesma Atlantida je posebna po tome što sam prvi put u karijeri odsvirala dionicu na klarinetu u svojoj pjesmi. Od sad klarinet nosim svugdje pa i kod frizera! - napisala je uz video.

POGLEDAJTE NOVU PJESMU: BQL & POLKAHOLIKI - LUČKE 

Najčitaniji članci